Luxury Villa Augusta: kamena otočna oaza kojoj je nemoguće odoljeti

Luxury Villa Augusta: kamena otočna oaza kojoj je nemoguće odoljeti

Turistička ponuda na Kvarneru svakim je danom sve bogatija, a kako raste potražnja za luksuznim smještajem tako raste i broj prelijepih vila koje gostima nude izniman komfor. Vrlo čest one odišu autohtonim štihom, a upravo jednu takvu vilu pronašli smo u mjestu Kremenići nadomak Malinske, samo 1,5 kilometar od mora.

undefined

Luxury Villa Augusta je prekrasna kamena kuća rađena u tradicionalnom stilu, za čije su uređenje i dizajn korišteni uglavnom drvo i kamen. Koncipirana je kao zasebni objekt s vlastitim privatnim bazenom, sunčalištem, malim mediteranskim vrtom i predivnom kamenom terasom s koje se proteže pogled na cijelu uvalu i more.

undefined
undefined

Luxury Villa Augusta opremljena je svim tehničkim sadržajima koje bi gost mogao zatrebati (WiFi, klima, Sat TV) te je podijeljena na dvije etaže. U prizemlju vile potpuno opremljena kuhinja s blagovaonicom i dnevni boravak otvorenog koncepta na koji se nadovezuje direktni pristup kamenoj terasi s pogledom na more. Etaža raspolaže i odvojenim toaletom. Villa ima ukupno 5 spavaćih soba, dvije bračne sobe s bračnim krevetom smještene su u prizemlju i imaju vlastitu kupaonicu. Preostale 3 sobe nalaze se na prvom katu, od kojih jedna soba ima bračni krevet, a preostale dvije raspolažu svaka s 3 kreveta za jednu osobu. Na katu se nalaze i dvije potpuno opremljene kupaonice. Villa je idealna je za smještaj do 12 osoba.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Ono što ovu tradicionalnu vilu čini posebnom je nekoliko zona za odmor i privatnost ili pak za druženje s obitelji i prijateljima. Na terasi se nalazi ugodan prostor natkrivene ljetne kuhinje s velikim grilom i stol za dvanaest osoba, te bazen sa sunčalištem i suncobranima. Parking se nalazi u dvorištu, uz kuću. U neposrednoj blizini objekta, nalazi se vanjski park za djecu.

undefined
undefined
undefined

Idilična, potpuno izolirana lokacija na kojoj se Villa Augusta nalazi pruža apsolutni mir i tišinu. 

undefined
undefined
undefined

Villa Augusta dio je Contessa Villas obitelji, agencije koja pod svojim okriljem okuplja niz jedinstvenih ljepotica namijenjenih onima koji za svoj odmor traže isključivo najbolje.

Autor: Extravagant
Foto: Contessa Villas