Apartman Andromeda, 4 zvjezdice na pragu Opatije

Apartman Andromeda, 4 zvjezdice na pragu Opatije

Kraljica hrvatskoga turizma, svima poznata kao Opatija, već tradicionalno slovi kao omiljena destinacija ljudi iz cijeloga svijeta. Kao mjesto, ubraja se među ona mjesta sa najdužom turističkom tradicijom na istočnoj obali Jadrana. Kroz povijest, na području Opatije su se nizale brojne građevine, spomenici, parkovi i slične znamenitosti, koje se danas ubrajaju u atrakcije Opatije. Osim toga u gradu se nalaze brojni restorani i kafići te prelijepe plaže.

undefined

Apartman Andromeda kategoriziran je sa 4 zvjezdice te može primiti 4 osobe. Udaljen je svega 1,5 km od  centra Opatije. Apartman je klimatiziran, a gostima je na raspolaganju vlastita kupaonica sa perilicom rublja te kuhinja koja je opremljena perilicom suđa, pećnicom i ostalim malim kućanskim aparatima.   

undefined

Svakom gostu osigurani su za vrijeme boravka besplatan parking i besplatan Internet. Plaža se nalazi na 10 minuta pješačke udaljenosti. Zračna luka Rijeka nalazi se na 25 km od apartmana, a luka Opatija udaljena je 1,2 km.  Na zahtjev je moguće organizirati prijevoz za goste te jednodnevne ili višednevne izlete vlastitim brodom na obližnje otoke. 

undefined

Osim klasične usluge smještaja, nudi se i niz dodatnih mogućnosti i usluga. Ukoliko želite iznenaditi partnera, provesti intimnu romantičnu večer, vikend ili duži odmor u bajkovitoj Opatiji, domaćini Sabrina Gizdulić i Darko Dragičević su na raspolaganju za ispunjavanje svih Vaših želja. 

undefined

Po dogovoru će dekorirati čitav interijer za određenu prigodu, organizirati za romantičnu večeru unutar ili izvan objekta, pružiti uslugu masaže u objektu ili izvan njega te osigurati čitav niz popratnih usluga koje su predmet Vašeg interesa.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Instagram: apartman.andromeda

Autor i foto: Andromeda