ZTC Plus Size Model kandidatkinja: Doris Vlah

ZTC Plus Size Model kandidatkinja: Doris Vlah

Našu Doris Vlah gledatelji Extravaganta dobro poznaju iz popularne Gastro rubrike, kao i tv gastro natjecanja Tri, dva, jedan - kuhaj! Ovoga puta odvažila se na nešto drugačiji poduhvat i umjesto kuhače odlučila se uhvatiti u koštac s modnom pistom ZTC Plus size modela. Tome se iskreno veseli, a mi smo s Doris porazgovarali i o drugim velikim i malim stvarima koje uljepšavaju njen život.

1. Molim da se predstavite našim čitateljima. Tko je Doris poslovno, a tko privatno?
Doris je i privatno i poslovno jedna šašava ali odgovorna žena. Žena koja privatno uziva u svojoj obitelji, kuhanju i žena koja uvijek mora nešto čeprkati. Poslovno također, uvijek mora biti dinamično, ali i opušteno te sa prostorom za smijeh kako bi radna atmosfera bila bolja.

2. Kako ste se odlučili prijaviti za ZTC Plus size model i kakva su vaša očekivanja?
Prijavila sam se radi zabave. Volim se družiti pa zašto ne spojiti druženje i zabavu u jedan ZTC dan. A i bar neću biti jedina sa “oblinama”. Nemam baš nikakvih očekivanja, ali se veselim šetanju po pisti :) 

3. Možete li nam opisati jedan svoj uobičajeni dan? Kako najradije provodite slobodno vrijeme?
Budim se obično oko 10, od kada imam unuka kćer me probudi pozivom sa novostima već oko sedam haha, ritual ispijanja sunčane kave (u najboljem slučaju), izvedem svog psića u šetnju, onda krenem sa kuhanjem ručka i nađem nešto što bi mogla premjestiti ili preurediti :) Zatim poručam sa svojim suprugom te si uzmem malo vremena za sebe. Naravno ovaj raspored se mjenja kada radim. Tada je situacija slična ali samo ubrzanijim tempom.

4. Kako biste opisali svoj stil? Pratite li trendove? Što ćete nositi ovoga proljeća?
Moj stil?! Hm, u što stanem. Jako sam tvrdoglava i teška za kupovinu odjeće (točnije isprobavanje) a i teško je naći trendi plus size robu. Jako volim boje da budu u skladu sa mojim raspoloženjem i karakterom.
Tako da ću ovog prolječa nastojati biti što šarenija.

5. Imate li svoju tihu patnju poput većine žena - cipele, torbice, parfeme, nakit...?
Jako volim dobre parfeme i Pure poison od Diora mi je favorit, nisam baš neki tip od nakita, ali volim parfeme i torbice. Puno torbica “nasljedim” od svoje kćerke ali se isto tako volim počastiti s vremena na vrijeme.

6. Imate li svoje dnevne beauty rituale?
Od kad mi je Extravagant makeover sredio zube u moj beauty ritual spada briga o njima, krema za podočnjake, te barem jednom tjedno uživanje u toploj kupki. (Ostale dane se tuširam haha) 

7. Bez čega u torbici ne izlazite iz kuće?
Mobitel, krema za ruke i sjajilo za usne.

8. Možete li izdvojiti omiljene dizajnere i brandove? Koje su vam najdraže ZTC trgovine?
Najdraže trgovine su mi definitivno C&A zbog odjeće za nas veće žene i super modela i prihvatljive cijene. Obozavam dućan lonci i poklopci koji nema veze sa modom ali ima sa kuhanjem koje obožavam.
Jako mi se sviđaju dizajni Envy Rooma i našeg Juraja Zigmana.

9. Shoppingirate li radije online ili uživo, spontano ili planski?
Ajoj, šopingiram kad me kćer natjera ili isključivo spontano. Ako se desi da idem planirano obično ne nađem što tražim.

10. Na što ste najponosniji u svome životu?
Na svoj brak koji traje već 33 godine, kćer i unuka koji ima mjesec dana.

Autor: Extravagant
Foto: Privatna arhiva