Vivian Jurković i estetski centar Eternity i treću godinu uz Extravagant gala

Vivian Jurković i estetski centar Eternity i treću godinu uz Extravagant gala

Veliko modno događanje Extravagant gala by Eternity održati će se 29.rujna, 6. i 7. listopada,2017. godine u Guvernerovoj palači. Već treću godinu zaredom generalni pokrovitelj manifestacije je estetski centar Eternity, a koji uskoro slavi i svoj drugi rođendan. Povodom toga razgovarali smo s vlasnicom Vivian Jurković koja nam je otkrila što ju najviše veže uz Extravagant galu, te što priprema povodom godišnjice Eternity-a.

 

undefined


1. Svega nekoliko dana nas dijele od prve večeri velikog trećeg izdanja Extravagant gale. Vrlo smo ponosni i sretni što ste s nama od prvog dana. Nakon tri godine uspješne suradnje, kakvi su dojmovi?

Prije svega moram se zahvaliti Maji. Veoma smo ponosni što smo od početka dio ove manifestacije, te se uvijek iznova veselimo suradnji, novim iskustvima i poznanstvima koje ona donosi.

 

2. Je li Extravagant gala ispunila sva vaša očekivanja, te što vam je najljepše donijela u ove tri godine?

Naravno, sva očekivanja su ispunjena, ali isto tako uvijek se iznova ugodno iznenadimo kako je svake godine Extravagant gala sve bolja i bolja. Divno je susresti brojne osobe našeg grada koje cijene i prate ovakve manifestacije, te se uvijek rado odazovu i dodatno uljepšaju događanje.

 

3. Ovogodišnja gala traje čak tri dana. Čemu se najviše veselite?

Svaka će večer biti posebna, ali naravno ove godine me posebno veseli završna večer sa Zigmanovom revijom i našim partyem.


undefined

 

4. Veliko događanje u sklopu gale svakako je samostalna Zigman modna revija, a nakon koje estetski centar Eternity organizira veliki party. O čemu je riječ?

S obzirom da svake godine za rođendan estetskog centra Eternity organiziramo slavljenički party, ove godine nam se činilo idealno ukomponirati ga kao closing party cijele manifestacije.

 

5. Dvije godine uspješnog poslovanja i brojne zadovoljne klijentice...Koja je tajna vašeg uspjeha?

Uspjeh svakog posla ovisi o trudu i ljubavi koji unosimo u sam posao. Najvažnije u mom poslu je pratiti trendove i odvojiti vrijeme za edukacije.

 

6. Eternity i Extravagant često surađuju na brojnim modnim i beauty događanjima. Što za vas znače te suradnje?

Naša suradnja traje već jako dugo i mogu reći da danas djelujemo više kao tim, nego kao poslovni suradnici. Volim naša zajednička druženja.

 

undefined


7. Moramo se dotaknuti i vašeg stila odijevanja. Kako biste ga opisali, te koje su vam omiljene shopping destinacije?

Volim pratiti trendove, ali ih uvijek prilagodim svome stilu odijevanja i svojoj osobnosti. S obzirom da sam dosta zaposlena, teško pronađem vremena za shopping, pa je on više neplanski.

 

8. Što se tiče beauty tretmana, koji su to top tretmani koje bi svaka žena trebala isprobati, te uvodite li neke novitete u estetski centar Eternity?

Svaki beauty tretman je zaista poseban i vrhunski za određenu indikaciju. Svim ženama, a u cilju poboljšanja stanja njihove kože, preporučila bih da jednom mjesečno izdvoje vrijeme za tretman kristalnom mikrodermoabrazijom, a ukoliko žele eliminirati bore na licu, razmisle i o tretmanima hijaluronom ili botoxom. Što se tiče noviteta u estetskom centru Eternity, uvijek pratimo svjetske kongrese i osluškujemo nove trendove, te ih pokušamo ukomponirati u našu ponudu.

 

9. I za kraj, otkrijte nam što ćete odjenuti za Extravagant galu?

Ove godine za dvije završne večeri izabrala sam kreacije španjolskih dizajnera.

 

undefined

 

 

Fotografije: Viviana Lokmer Šulina LaVie Photography

Autor: Extravagant