Stylish couple - Sunčica Linardić i Miroslav Novačić

Stylish couple - Sunčica Linardić i Miroslav Novačić

U emisiji i na portalu Extravagant krenula je nova rubrika „Stylish couple“ u kojoj će naši gosti biti stylish parovi iz Rijeke. Naši novi gosti u drugoj emisiji su predivni Sunčica Linardić i Miroslav Novačić.

 

undefined


1. Predstavite nam se. Čime se bavite?

Sunčica: Mi smo Sunčica Linardić i Miroslav Novačić. Zaposlena sam u fitness centru Terminal 7 gdje vodim funkcionalne treninge i radim kao maserka, a Miroslav je poduzetnik, vlasnik je malog butika Mondo uomo u Tower centru.

Miroslav: Muškarci, dođite kod mene. Lijepo ću vas odjenuti. (smijeh)

 

undefined

undefined


2. Sunčice, možeš li usporediti rad s muškarcima i sa ženama? S kim je teže?

Sunčica: Sto se tiče rada s ljudima, podjednako mi je drago raditi i s dečkima i s curama. Zapravo najviše i volim mješovite grupe. Bitno mi je da imaju volju, a najdraži mi je konstantni napredak kao nagrada za uloženi trud i vrijeme. Treniranje doživljavam kao zabavu i opuštanje pa se trudim i na druge to prenijeti.

 

undefined undefined


3. Pratite li modu? Držite li se trendova?

Sunčica: Modu cijenim kao umjetnost i volim ju. Trendove ne slijedim nužno, dapače, samo ako je nešto u čemu se ugodno osjećam, odnosno što odgovara mojoj osobnosti, građi, trenutku...Miro je taj koji više prati trendove pošto mu je to i posao.

Miroslav: Istina. Ja sam gori od žena. Imam više cipela nego ona, satova, naočala, a o košuljama bolje da ni ne pričam... Jednostavno obožavam to.


undefined undefined

undefined

undefined

undefined

 

4. Miroslave, ti si se svojedobno bavio i pjevanjem?

Miroslav: Nekad davno sam repao. Počeci su bili prije dvadesetak godina. Bilo je to jedno zanimljivo, lijepo iskustvo. Proputovala se Hrvatska, upoznalo se jako puno lijepih, pozitivnih ljudi, a neka poznanstva traju i dan danas.

Sunčica: Nažalost, sve manje repa, mislim da više nema potrebu za tim, ali ga i dalje „ulovi“ da napiše nešto.

 

undefined


Više u prilogu 

Fotografije: Iva Znaor

Autor: Extravagant