Priča o uspjehu - Maja Šiprak

Priča o uspjehu - Maja Šiprak

Danas smo se družili s Majom Šiprak, 24-godišnjom djevojkom koja je pokrenuvši vlastitu kozmetičku liniju Bouvier ostvarila svoj dugogodišnji san!

 

1. Otkrijte nam nešto o sebi?

Uvijek sam mrzila ovo pitanje. Što reći? Zaista sam privatno sasvim obična djevojka koji uživa u sitnim stvarima. Ništa se nije promijenilo osim što mi je dan postao prekratak. Još uvijek volim svoja jutra uz Barcaffe kavu, još uvijek volim šetnje prirodom, duge kupke i druženje s prijateljicama. Još uvijek sanjam, još uvijek imam previše robe u ormaru, još uvijek gledam na sve pozitivno. Mlada cura koja pokušava uspjeti u velikom svijetu i koja je napravila prvi korak prema tom putu.

 

2. Kako je krenula vaša priča o uspjehu?

Priča o uspjehu krenula je nekako spontano. Znala sam da trebam uzeti stvari u svoje ruke i sama stvoriti svoju priliku. Po karakteru sam dosta uporna i tvrdoglava osoba koja će prekoračiti limite svojih mogućnosti ako zaista nešto želim. Smatram da je jedina tajna životnog uspjeha ta da čovjek bude spreman kada se pojavi njegova prilika. Ako priliku ne uviđaš danas, nećeš je vidjeti ni sutra. Kada sam osvojila stipendiju grada Zagreba i odmah sam znala da je upravo to prilika da započnem nešto veliko. Nisam se dvoumila ni minute, jer sam od malena maštala o tome da imam svoj kozmetički brend koji će se moći pohvaliti ne samo prirodnim i kvalitetnim sastojcima već i elegantnim pakiranje.  Tako je priča krenula, no vjerujem kako sam još uvijek na početku.

 

3. Da li je ovo bio vaš dugogodišnji san?

Ovo je bio moj ne samo dugogodišnji već i jedini san.  Kada je sve krenulo uopće mi nije bilo teško odrediti kako će izgledati proizvod ili u kojem smjeru želim krenuti s pričom o brendu, sve sam to već znala.

 

4. Od kuda ideja i kakvi su sada dojmovi?

Ideja je krenula još prije par godina, kada nisam mogla ni sanjati da ću zaista sve prebroditi i imati svoj proizvod u rukama. Naime, od kada znam za sebe koristim samo prirodnu kozmetiku, što zbog obiteljske tradicije što zbog bolje učinka na mojoj koži. Međutim, uvijek sam osjećala kao da nešto nedostaje i ponekad nisam bila zadovoljna s mirisom i izgledom proizvoda kojeg sam koristila. Naravno, to nije ništa čudno za prirodne proizvode, ali htjela sam nešto više, htjela sam da svi segmenti i detalji budu usuglašeni, da krema bude jednako privlačna osjetilima koliko je i efikasna. Kao što sam i navela, zaista sam dugo o tome razmišljala i maštala kako bi ja to napravila da dobijem priliku. Zaista mi je drago da mi se ista ostvarila.

Upravo su dojmovi naših kupaca ono što mi daje dodatan vjetar u leđa i potiče me da se svakim korakom sve više trudim i dajem sve više od sebe. Jako sam iznenađena svim pozitivnim komentarima i brzinom kojom lijepa riječ putuje. Upravo zbog kvalitetnog proizvoda koji mnoge ostavlja zapanjenima se naša prepoznatljivost u kratkom roku sve više povećava.

 

undefined


5. Kome je namijenjena Bouvier kozmetika ?

Bouvier kozmetika namijenjena je svim suvremenim ženama, ženama koje žive ubrzanim životom, ženama koje vole prirodno i vole elegantno. Ova beskompromisna formulacija sadrži samo visoko kvalitetne sastojke, svojom je brzo upijajućom formulom idealan make-up starter, održava kožu svilenkasto mekom i besprijekornom kroz cijeli dan, te pruža potrebnu regeneraciju i tijekom noći. Jako dugo smo radili na savršenom receptu koji je njeguje i revitalizira i suhu i masnu kožu, a aktivan sastojak hijaluron (visokomolekularni i niskomolekularni) čini ovu kremu pogodnu i za žene koje koriste anti age kozmetiku. Kremu su isprobale brojne žene svih dobnih skupina i svih tipova kože, te jedina zajednička crta koju su imale je oduševljenje formulacijom.

 

6. Izrađena je od najkvalitetnijih sastojaka, kojih i kakvi su učinci?

Dragocjene sastojke smo pažljivo birali i moram priznati da smo na samoj recepturi zapravo najviše i radili. Zbog izrazito strogih pravila pri odabiru sirovina, svi su sastojci prirodni, dobiveni od visoko certificiranih uzgajivača, u potpunosti bez parabena, parafina, mineralnih ulja i silikona. U Rose Revival kremi tako se nalazi ulje ploda divlje ruže, ulje ružinog drveta, ulje sjemenki marelice, ulje sjemenki grožđa, kukui ulje, ulje jajoba, hidrolat ruže, eterično ulje geranij egipat, te eterično ulje ruže. Svi sastojci su poznati po svom pozitivnom djelovanju i upravo zbog toga su iznimno cijenjeni u području njege lice.

 

7.Š to sve nudite?

Nudimo predivan osjećaj na koži i regeneraciju na kojoj će vam koža biti zahvalna. Za sada imamo samo jedan proizvod, naš poznati Rose Revival koji dolazi u luksuznom individualnom i set pakiranju.

 

8. Neki novi preparati u pripremi?

Novi preparati su svakako u pripremi. Prije svega, planiramo lansiranje novog proizvoda s glavnim sastojkom uljem chia sjemenki koji će također imati sve karakteristike Bouvier brenda, ali i proširenje Rose Revival linije.


undefined


 

 

Fotografije: Bouvier Facebook

Autor: Extravagant