Najljepši dani u životu Slađane Gržinčić i Sonje Jelušić Marić

Najljepši dani u životu Slađane Gržinčić i Sonje Jelušić Marić

Lijepo je planirati vjenčanje, ali jednako je lijepo i prisjetiti se tog za mnoge najljepšeg dana u životu. Za naše kamere to su učinile dvije poznate dame, Slađana Gržinčić i Sonja Jelušić Marić.

"Bilo je čarobno. Svaka mladenka kaže da joj je to bio najljepši dan u životu i doista tako i jest. Kad sam došla kući i sve je bilo gotovo, zaključila sam da bih se mogla udavati svaki vikend. Organizacija i ostalo, ništa mi ne bi bio problem", otkrila nam je Slađana, koja je sa suprugom Filipom bračne zavjete razmijenila u Kapucinskoj crkvi, a slavlje se zatim nastavilo u restoranu Sorriso. Bilo je to vintage vjenčanje, mnogo toga mladenci su izradili sami, što je samo pridonijelo posebnosti toga jedinstvenog dana.

Sonja Jelušić Marić sudbonosno da je pak izrekla u Bakru. Kako sama kaže, oduvijek je znala kakvo vjenčanje želi i samo je trebalo ostvariti tu viziju.

"Bilo je kao iz bajke. Sam obred održao se ispred zgrade Magistrata na balkonu, imali smo čak i crveni tepih! Zatim nas je čekao gliser kojim smo išli u salu. Slikali smo se na lokacijama koje su meni osobno vrlo drage, poput starog grada, kaštela, Turske i Rimske kuće, kao i bakarskih prezida od kuda se pruža pogled na čitav Bakarski zaljev...", prisjetila se Sonja.

Kako su izgledala ova dva uistinu prelijepa vjenčanja, pogledajte u prilogu.