Muškarac sa stilom - Zoran Troskot

Muškarac sa stilom - Zoran Troskot

Naš današnji, a ujedno i prvi gost u rubrici muškarac sa stilom je mr. sc. dr.Zoran Troskot koji uglavnom njeguje jednostavan i sportski stil odijevanja. Ne prati slijepo trendove, te najčešće kupuje one odjevne komade u kojima se osjeća ugodno.

Koji su to odjevni komadi bez kojih ne može, najdraže shopping destinacije, te koliko mu je moda bitna u životu, otkrio nam je u današnjem intervjuu.

 

undefined 


1. Svoj najveći uspjeh i izazov, smatrate?

Najveći izazov je živjeti život, zadovoljiti i ugoditi sebi i drugima ili barem onima bližnjima. A najveći uspjeh je, što to uglavnom i uspijevam.


2.  Kako započinjete dan i što najviše volite u svome poslu?

Još onako, na pola, dok oči nisu skroz otvorene, počnem se istezati, a onda zahvalim dragom Bogu na novom danu koji tek počinje i nasmijem se u duši, jer znam da će biti prekrasan, bez obzira na vremensku prognozu.

Radim s ljudima i to me jako veseli i inspirira. Svaka osoba je jedinka za sebe i izazov je napraviti svaki put nešto specifično baš za nekoga.


undefined


3. Kako biste opisali svoj stil odijevanja?

Moj stil odijevanja je prvenstveno osjećati se udobno i ugodno u onome što nosim. Ako je to nešto još i posebno i rijetko, onda je užitak potpun.

 

undefined


4. Imate vrlo istančan smisao za modu i stil. Koliko vam je moda bitna u životu?

Pratiti modu za mene je opterećenje, ne volim biti rob nečemu. Volim biti slobodan i odijevati se kako se osjećam. Neke stvari koje su u trendu ponekad mi se i ne sviđaju, dok nešto što više nije u modi za mene je vrh i ne mijenjam ih godinama. Uglavnom moda mi je nešto usputno u životu, kao neki začin dobrom jelu.

 

5. Najdraže shopping destinacije?

Uglavnom Italija uživo i cijeli svijet preko interneta.

 

6. Koje odjevne komad najviše volite?

Traperice i T-shirt.

 

undefined


7. Nikada ne biste odjenuli?

Nikada ne bih odjenuo ništa naopako, osim ako ne primijetim. Znači, mogu odjenuti sve u čemu onda osjetim neku dobru vibru.

 

8. A, parfem? Koji vam je najdraži?

Parfem definitivno Mascot Garsso MAG i ulje za sunčanje Africa by night.

 

9. Iz vašeg ugla, kakvi su po vama Riječani i Riječanke, što se tiče stila?

Uglavnom više od stila. Riječani i Riječanke su posebno lijepi ljudi i znaju to istaknuti i pokazati na svoj način. Imaju svoju osobnost, pa je ukupni dojam i više od stila.


undefined


10. Najdraži grad koji ste posjetili i zašto?

Venecija. To je grad, gdje se srce veseli, a duša pjeva. Ne postoji ništa prije, ni ništa poslije, postoji samo taj trenutak kada ste tamo i nemoguće je, ne biti prisutan. Tko je bio u Veneciji, razumije me o čemu pričam. Grad bajka.

 

11. I za kraj, po vama je za dobar izgleda potrebno…

Primarno je biti pozitivan, imati dobru vibraciju i biti fit, a onda možeš odjenuti bilo što, te ćeš uvijek lijepo izgledati. Sve ostalo je sekundarno.


undefined

 

 

 

Fotografije: Viviana Lokmer Šulina

Autor: Extravagant