Maja Kereš: Nikad neću zaboraviti nastup na Super Bowlu

Maja Kereš: Nikad neću zaboraviti nastup na Super Bowlu

Ovogodišnji Super Bowl odigran prošle nedjelje u Minneapolisu Riječanki Maji Kereš ostat će u sjećanju za čitav život. Upravo tom joj se prilikom naime ostvario cjeloživotni san, budući da je imala jedinstvenu priliku nastupiti rame uz rame s popularnim pjevačem i glumcem Justinom Timberlakeom. Maja je bila dijelom 12-minutnog showa koji je bio jednako spektakularan kao i onaj sportski dio.

"Nastup na Super Bowlu ostat će mi u sjećanju zauvijek. 26 top plesača iz LA-a, doslovno najbolji od najboljih, legendarne koreografije i pjesme, kostimi, ideja, ma sve je bilo savršeno. Osjećaj prije, za vrijeme i nakon nastupa je neopisiv. Toliko sloge i pozitivne energije koju je svatko individualno pridonio cijelom timu učinili su nastup nezaboravnim", rekla nam je riječka plesačica s američkom adresom.

undefined

"Uzbuđenje je naravno veliko pred takav veliki događaj, ali je pozitivno, a na kraju krajeva toliko smo puno puta probali da je nastup bio samo još jedna proba, samo uz malo više adrenalina i uz 100 milijuna gledatelja. Zapravo, niti im ne znam točan broj", kaže Maja.Riječka plesačica je kao dio Timberlakeovog tima nastupila i u live prijenosu »Tonight Showa« Jimmyja Fallona, a uopće ne sumnjamo da ćemo je uskoro ponovo vidjeti na pozornici pred milijunskom publikom.

S Majom smo razgovarali i nakon nastupa u spotu slavne Fergie, a čitav intervju možete pročitati ovdje.