Katja Budimčić Sabljar: „Makeover mi je vratio samopouzdanje i konačno sam sretna!“

Katja Budimčić Sabljar: „Makeover mi je vratio samopouzdanje i konačno sam sretna!“

Pjevačica Katja Budimičić Sabljar godinama se bezuspješno borila s viškom kilograma i brojnim započetim i prekinutim dijetama. Nezadovoljna rezultatima i s željom da učini nešto samo za sebe, Katja se prijavila na makeover medicinsko-estetskog studija V&I Contour i Extravaganta kroz koji je u vrlo kratkom vremenu izgubila kilograme, naučila se pravilno hraniti i baviti tjelovježbom i ono najvažnije, stekla je samopouzdanje.

 

1. Godinama se borite s viškom kilograma i brojnim dijetama. Koliko je zapravo teško biti ustrajna u borbi?

Istina, godinama sam se borila s viškom kilograma i probavala razne dijete koje nisu ni profunkcionirale s obzirom da nisam imala prave motivacije. Kada nemaš motivacije, teško je ustrajati u borbi.

 

2. Koliko je bitno da je osoba zadovoljna svojim izgledom i mislite li da je teško vratiti izgubljeno samopouzdanje?

Samopouzdanje se ne gradi samo izgledom, ali izgled je svakako jedna od najvažnijih stavki, odnosno meni je bila, s obzirom na to da je posao kojim se bavim javan. Zbog toga je moje samopouzdanje bilo vrlo narušeno i nikako nisam bila zadovoljna, što me činilo jako tužnom.

 

3. Svoju želju za gubitkom kilograma i zdravijim izgledom podijelili ste s nama, te se uključili u Extravagant i V&I Contour makeover. Je li odluka bila teška s obzirom da se vaš makeover odvijao pred očima javnosti?

U početku sam imala malo čudan osjećaj dok sam se gledala na TV-u, ali s obzirom na brze rezultate i tijek makeovera brzo sam zaboravila na taj osjećaj.


undefined

 

4. Je li vam makeover donio neugodna ili pozitivna iskustva, s obzirom na javnost?

Od početka prvog, pa sad i drugog makeovera dobivam isključivo pozitivne komentare

 

5. Makeover smo radili u suradnji s medicinsko-estetskim studijom V&I Countour. Kakav je bio vaš prvi dojam?

Prvi dojam je bio odličan. Nakon razgovora s ljubaznima djevojkama iz medicinsko-estetskog studija V&I Contour otišla sam kući puna motivacije i želje da što prije započne moja preobrazba.

 

6. Kako je tekao vaš makeover i s čime ste bili posebno zadovoljni?

Nakon odrađenih konzultacija s Ivanom Denoreaz, vlasnicom medicinsko-estetskog studija V&I Contour, kroz koje je odredila tijek makeovera, te mi dala zaista puno odličnih i stručnih savjeta o prehrani i ukazala mi na korisne vježbe, odradili smo deset tretmana u prvom makeoveru.

 

7. Veliku važnost u vašoj borbi s kilogramima imao je Med2Contour aparat i individualni plan koji je posebno za vas izradila vlasnica Ivana Denoreaz. O čemu je riječ i kakvi su rezultati?

Med2Contour je zaista revolucionaran i za mene čaroban aparat koji brzo i bezbolno uklanja celulit. Rezultati su vidljivi odmah, dugotrajni su i cijeli tretman je vrlo siguran i ugodan. Nalikuje toploj masaži, a posebno me oduševljava činjenica da aparat funkcionira na način da se još mjesecima nakon tretmana celulit topi. U prvom makeoveru Ivana je odlučila tretirati cijelo tijelo prilikom jednog tretmana i rezultati su bili zapanjujući.

 

undefined


8. Najvažnije i najljepše iz ovog iskustva ponijeli ste…

Ono što je najvažnije vratila sam samopouzdanje i što se izgleda tiče, konačno sam sretna. Naučila sam se kretati, naučila sam kako pravilno jesti, i kako barem jednom učiniti nešto samo za sebe.

 

9. Planovi za dalje? Drugi makeover je u tijeku, kako napredujete?

Postavile smo cilj, a to je 60 kilograma! Zasad sam izgubila 11 kilograma i puuuuno centimetara!

 

10. Vaš savjet našim čitateljima. Što je potrebno za lijep izgled, te kako ustrajati u svojim ciljevima?

Najvažnije je u životu biti sretan, ili bar pokušati biti sretan. Ukoliko je izgled preduvjet vaše sreće učinite sve kako bi to postigli.

 

11. I za kraj, što vas najviše motivira i inspirira?

Inspirira me glazba raznih stilova, ovisno o raspoloženju, a ako mi ponestane motivacije pogledam svoje stare fotografije!

 

 undefined

 

 

Fotografije: Privat, Viviana Lokmer Šulina LaVie Photography, Borna Ćuk, Iva Znaor

Autor: Extravagant