Interview: Lidija Lešić, hrvatska influencerica s tisućama fanova

Interview: Lidija Lešić, hrvatska influencerica s tisućama fanova

Lidija Lešić u svojem životopisu ima titulu modela, no danas je deseci tisuća ljudi prati putem njenog instagram profila. Fotografije koje stvara su izuzetno inspirativne, a odnedavno potpisuje i liniju modnih dodataka My Choice. Ovoga puta s Lidijom smo razgovarali upravo o njenom "instagram poslu" i njoj osobno.

1. Kako je nastala ljubav prema modi i modnom bloganju?
Ljubav prema modi razvila se i postala intenzivnija  za vrijeme mog života u Milanu gdje sam živjela i  radila kao  model... nemam blog i nisam blogerica u pravom smislu te riječi. Moj instagram feed razvija se polako i s puno ljubavi... sasvim slučajno je sve krenulo ... 

undefined

2. Tko je Lidija Lešić?
Lidija Lešić je Slavonka... sretno udana, diplomirana pravnica i bivši model  koja obožava putovanja, ljeto, finu hranu i dobru kavu i život u svakom pogledu! 

3. Imate li neki savjet za mlade blogere, blogerice kako da krenu, počnu nešto stvarati u blogerskom svijetu...
Iako nisam blogerica savjet koji je uvijek dobrodošao jest taj da se ništa ne dogodi slučajno i da je sve moguće razviti uz puno ljubavi, strpljenja i truda! :) 

undefined

4. Najdraži odjevni predmet vam je?
Duge lepršave haljine.

5. Najdraži asesoar Vam je?
Šeširi i marame. 

undefined

6. Postoje li neki trikovi za dobru fotku?
Za dobru fotku prije svega je potrebno obrisati stakalce vaše kamere, he he! ;) I detalji, oni su ti koji čine sliku drugačijom. :) 

7. Je li potrebno puno vremena povetiti za jednu objavu na Instagramu?
Ukoliko si esteta (horoskopska vaga)  kao ja,  voliš  da ti feed izgleda lijepo... da se boje lijepo uklapaju i da sve skupa ima neku priču. Nerijetko mi objavljivanje jedne fotografije oduzme po nekoliko sati, jer instagram više nije samo gušt... on je i „full time job“. 

undefined

8. Manje je više ili više je manje?
Manje je više! 

9. Najdraži dizajner vam je...
Laura Hall & Gillian Rose Kern.

undefined

10. Moda je za vas...
Moda je za mene ljepota različitosti.

Autor: Marija Petanjek
Foto: Instagram/Lidija Lešić