Indigo world: Čarobne torbice koje obožava 50 tisuća ljudi

Indigo world: Čarobne torbice koje obožava 50 tisuća ljudi

Ručno izrađene, sanjarske, romantične, kreativne... Indigo World sinonim je za prelijepe torbice koje obožava više od 50 tisuća ljudi. Nije to malena brojka, a kako je sve krenulo, tko iza svega stoji i kako uopće nastaju Indigo World torbice pitali smo glavnu i odgovornu iza prepoznatljivog brenda.

1. Indigo World na društvenim mrežama broji desetke tisuće fanova. Koliko dugo postojite i kako je sve krenulo?
Počeli smo davno, na zadnjoj godini faxa. Sve je krenulo sa nakitom koji sam izrađivala za sebe i prijatelje.

undefined

2. Tko stoji iza brenda, tko je njegova idejna, pokretačka i stvarateljska snaga?
Iza brenda na 1. mjestu stoje naši klijenti, oni su nam motivacija, inspiriraju nas svojim idejama koje mi prenosimo na torbe. Mi smo malena firma, nas 4 mala vilenjaka koji ispunjavamo želje.

undefined

3. Što sve imate u ponudi? Što se najviše traži?
Specijalizirali smo se za izradu personaliziranih torbi. Moguće je odabrati velicinu, oblik poklopca, način kopčanja, ilustraciju i tekst. Ručno oslikavamo prema željama naših kupaca. U ponudi imamo pismo torbe, "poštarske" m i xxl i ruksake.

undefined

4. Kako nastaju Indigo world torbice i nakit? Koje materijale koristite, kako teče postupak izrade svakog predmeta i koliko vremena vam je pritom potrebno za izradu?
Izrada započinje krojenjem, svaki materijal ručno krojimo, zatim šijemo, oslikavamo, impregniramo, i ukrašavamo. Za 1 primjerak potrebno je više od 8 radnih sati, a postupak ide kroz različite faze proizvodnje. 

undefined

5. Poznati ste po jedinstvenim ilustracijama, citatima i natpisima. Otkud inspiracija?
Ilustracije dolaze od naših klijenata, pošalju nam fotografiju koja im se sviđa, a mi ju prilagodimo u našem stilu da čim ljepše izgleda na torbi. Svaki model je poseban jer ga izrađujemo baš za tog klijenta, po njegovim željama. 

undefined

6. Na što ste najponosniji u dosadašnjem radu?
Najponosniji smo na fotke koje stalno pristižu od ponosnih klijenata. Klijentice i njihove torbice u njihovim posebnim trenucima. Sa putovanja, svadbi, rođendana, kava. Lijepo je vidjeti da naš rad izmami osmijeh na lica naših klijenata i da ih radosno nose godinama.

undefined

7. Kakvi su planovi za budućnost?
Planovi su šareni, svaki dan nam padne na pamet nova ideja, nadamo se da ćemo ih realizirati kroz vrijeme. Trenutno smo fokusirani isključivo na naše torbice.

undefined

8. Znam da radite i po narudžbi? Kakvi su komentari i dojmovi klijenata?
Komentari su savršeni! Velika je čast izraditi takav primjerak. Ni mi ni klijentica do zadnjeg trena izrade ne znamo kako će točno izgledati, nemamo skice, ni šablone. Direktno "iz glave" oslikavamo na torbu. Onaj trenutak oduševljenja na licima klijentica kada preuzmu torbu je neprocjenjiv. To nas motivira za danji rad.

undefined

9. I za kraj, gdje se mogu kupiti Indigo World torbice i nakit?
Torbice se mogu naručiti online, preko facebooka, maila ili telefonski.

undefined

Autor: Extravagant
Foto: Indigo World/Facebook