Extravagant interview: Sandra Bagarić

Extravagant interview: Sandra Bagarić

Operna diva, kazališna glumica, televizijska zvijezda, sve je to naša Sandra Bagarić. 

“Kazalište je moja prva ljubav, ove godine slavim 25 godina svog profesionalnog rada u Kazalištu Komedija koje ću obilježiti s Groficom Maricom - Kalmanovom operetom", kaže nam Sandra. Uz to snima se i CD sa Zagrebačkom filharmonijom koji će biti omaž operetnom programu. 

Do prošle je godine Sandra imala i svoju autorsku emisiju “Gospodična muza” na Radio Sljemenu, ali kako kaže “Kazalište je zaista jedna forma u kojoj je svaka predstava drugačija, uvijek se nešto novo desi. Kamera ima svoje ponavljanje, a meni fali taj kontakt s publikom. Neke sam predstave izvela i po tristo puta, ali uvijek je različiti doživljaj, publika je drugačija i drugačije reagira. “

Je li teško uskladiti poslovni život s onim privatnim? Sandra kaže da nije, samo dobra logistika. “Treba se dobro posložiti. To sam si izabrala i to volim, dižem se rano, hiperaktivna sam, kuham, perem i peglam, zaista veselim se svemu tome. Da li mojim izborom ili mojom energijom, ali nekako mi se sve to posložilo.”

Priznaje nam da zna biti i glasna, iskrena i nagla. Uz tolerantnog muža, ima i dug brak iza sebe. Koja je tajna toga? “I u mom braku bilo je kriza, mirenja, uspona i padova, dizanja i propitkivanja, ali to je sve dio braka i zajedničkog odrastanja. Mi možda imamo sreću da radimo isti posao, pa često putujemo i pobjegnemo zajedno negdje. Nekako ugodno s korisnim. Ali tolerancija je ključ svega.”

Nalazimo se u Skinfinity boutiqueu. Za kraj, Sandra nam je otkrila kako vjeruje u domaće i prirodne proizvode. “Tu ima prekrasnih kremica. Za kvalitetnu kremu, uvijek vrijedi izdvojiti novce.”


Autor i foto: Extravagant