BeautyBox – Kutijice sreće koje obožavaju brojne dame

BeautyBox – Kutijice sreće koje obožavaju brojne dame

Nema koja dama nije čula za BeautyBox prekrasne kutije sreće koje svaki mjesec bogatom ponudom oduševljavaju brojne zaljubljenice u kozmetiku, make up i modu. Međutim, malo koja zna, tko se zapravo krije iza kutijica zbog kojih jedva dočekujemo kraj mjeseca kada nam stižu na kućnu adresu.

Tko su dame koje nam uljepšavaju svaki mjesec? One su Maja, Emanuela, Daria i Tea!

 

1. Tko se krije iz BeautyBox-a?

Iza BeautyBox-a krije se tim od četiri mlade i vesele zaljubljenice u kozmetiku, modu, putovanja, šljokice i koktele. 

 

2. Kako je krenula priča o BeautyBox-u? Od kuda ideja i koji je koncept?

Priča je krenula nakon dugogodišnje želje, istraživanja i iskustva. Koncept je nastao prije nekoliko godina u Americi, a mi smo ga odlučili prilagoditi našem tržištu i omogućiti našim curkama. Koncept je jednostavan - jednom mjesečno na kućnu adresu stiže BeautyBox; prekrasna kutijica tajanstvenog sadržaja. Sadržaj je uglavnom kozmetika (dekorativna i/ili preparativna), no često iznenadimo naše pretplatnice knjigom, rokovnikom, vitaminima, bombonima, parfemom... Nečime što i mi same obožavamo koristiti. Zaista vjerujemo da ljepota nisu samo „trackanje“ pudera i maskare, premda i njih obožavamo, već se trudimo naučiti naše pretplatnice da je zdrava koža pravilo broj jedan, da je bitno imati kvalitetan proizvod, super kremu, njegovane zube, ali i da je bitno opustiti se uz šalicu dobrog čaja i knjigu. Pretplatom na BeautyBox pruža im se mogućnost da jednom mjesečno, na svoju adresu, prime uglavnom pet probranih proizvoda koje mogu isprobavati u miru svog doma, za nisku cijenu.

Najveća čarolija našeg BeautyBoxa je što njegova vrijednost premašuje cijenu za barem duplo, a prije nekoliko mjeseci vrijednost u tom izdanju je bila i sedam puta veća! Dakle, platiš 99 kuna, dobiješ barem 200! 

 

undefined


 3. Koliko je stresno/napeto/veselo raditi u timu? Tko je najglasniji, a tko najveseliji?

Stresa među članicama tima nema i to je ono zbog čega se tako dobro slažemo. Svaka od nas zna imati svoje žute minute, ali „hendlamo“ to bez dizanja glasa, svađa ili bilo kakvih negativnih reakcija, dapače, uvijek sve okrenemo na zezanciju. Najveselije je u vrijeme pakiranja kutijica kada nam je ured u kaosu, muzika svira na najjače, a naša inspiracija za dubokoumnim ženskim temama izađe na površinu.

 

undefined


4. Jeste li i privatno prijateljice ili vas veže samo posao?

Povezao nas je posao, ali sada se već i privatno „podružimo“ s vremena na vrijeme.

 

5. Koliko ste slične, a koliko različite?

Dvije tihe i mirne, dvije glasne i lajave, poprilično dobar balans, zar ne? O sličnostima i različitostima mogle bismo napisati cijeli roman.


undefined

 

6. Najljepši dio vašeg posla je...

Najljepši dio našeg posla… Hm, pa vrlo vjerojatno onaj trenutak kada vidimo da su cure oduševljene kutijicom sreće koju su primile u ruke taj mjesec. Tada smo i sretne i ponosne na dobro obavljen posao.

 

undefined undefined


7. Koji je princip narudžbe i kada se može očekivati na kućnu adresu?

BeautyBox se naručuje kroz cijeli mjesec, a slanje kutijica odvija se u zadnjim danima tog istog mjeseca. Dostavljačka služba koja preuzima zadatak dostave kutijica na adrese naših korisnica, tada kreće u dostavu. Neke kutijice stignu odmah isti dan, dok za neke treba nekoliko dana, ovisno o adresi stanovanja.

 

undefined

undefined


8. Je li teško zadovoljiti sve želje nas žena?

Zadovoljiti želje svih žena? I same smo žene pa nismo sigurne da bismo ikada mogle odgovoriti pozitivno na ovo pitanje, ali zadovoljiti većinu je već uspjeh, a to nam uspijeva iznova, iz mjeseca u mjesec!

 

9. Što nam novoga pripremate? Božićni box?

O pripremama naravno ne smijemo ni zucnuti, sve je tajna i iznenađenje dok ne stigne na adresu pretplatnice, ali uvjerene smo kako će ove godine božićna kutijica biti hit kao i prošle godine, ako ne i veći. ;)

 

10. Planovi za budućnost?

Planovi za budućnost nam naravno uključuju sve veći broj zadovoljnih korisnica, suradnje s brendovima koji se još nisu pojavili u BeautyBoxu, puno novih proizvoda koji stižu na tržište, možda i širenje van granica Hrvatske… Neki dan smo „izbacili“ posebno limitarno izdanje - Mama Box. Koncept je različit utoliko što on stiže na vrata odmah po narudžbi, a proizvodi unutar Mama Boxa prilagođeni su potrebama mama, trudnica i beba.


undefined

 

11. U poslu i privatno najviše vas inspirira?

Inspiraciju između ostalog nalazimo u pozitivnim reakcijama naših ljepotica, njihovim savjetima i idejama, te porukicama podrške koje nam svakodnevno stižu u inbox. Velika motivacija nam je ispuniti želje naših korisnica pa nas i to gura i budi inspiraciju kako uspjeti u tom naumu.

 

undefined 


Fotografije: BeautyBox Facebook

Autor: Extravagant