Sasha Lee: Sve za ljepotu vas i vašeg kućnog ljubimca

Sasha Lee: Sve za ljepotu vas i vašeg kućnog ljubimca

Sasha Lee jedno je sasvim posebno mjesto, ovdje možete urediti sebe ali i svog kućnog ljubimca, a ponuda se od našeg prvog posjeta dodatno proširila.

Uz frizerske usluge, kozmetički salon, profesionalni make up i masaže, ovdje možete pronaći sve za ljepotu i to na jednom mjestu!

Posebni gosti iz Ljubljane koji dolaze iz 22 Institute jednom mjesečno, specializirani su u microbladingu, trajnom make up-u, skidanju ožiljaka i BB glow tretmanu.

Što je BB glow tretman?

To je tretman koji se koristi za tretiranje podočnjaka, lica, dubinsku njegu i izjednačavanje tena. Postupak je skroz bezbolan i traje oko sat vremena. Možete očekivati efekt koji traje čak i do pola godine, a sljedeće gostovanje 22 Institute zakazano je za 3. ožujka.

Sasha Lee nudi i depilacije, tretmane lica, te novi postupak farbanja obrva kanom.

Nova tehnika bojanja obrva donosi nam dugoročnije rezultate, stoji na koži do tjedan - dva, a na dlaci čak četiri do pet tjedana.

S radom je krenuo i frizerski salon, koji nudi sve klasične frizerske usluge a naglasak je stavljen na kvalitetu materijala koji se koristi.  

Salon Sasha Lee nismo mogli napustiti bez da zavirimo u kutak namjenjenom četveronožnim ljubimcima gdje se pruža osnovna njega dlake i higijena vašeg kućnog ljubimca.

Sasha Lee tako nudi sve za vas i vašeg kućnog ljubimca, a ono što nas je posebno osvojilo je prijateljska atmosfera u ugodnom interijeru.

Ovdje se osjećate kao kod kuće.


Autor i foto: Extravagant