Work of art - nova Stehlik kolekcija

Work of art - nova Stehlik kolekcija

Dizajnerica Anja Stehlik nam donosi kampanju za zimu u kojem se njen brand Stehlik protivi modnoj monotoniji spajajući suprotnosti. Pričom inspiriranom impresionizmom, spojem umjetnosti i mode, jedna od najprodavanijih dizajnerica iz Istre odvući će nas u sanjivi svijet protkan romantikom i besprijekornim siluetama. Nova kolekcija kojom vladaju savršena dinamičnost, glamurozna ženstvenost i dašak seksepila zasigurno će biti prava poslastica ove zime.

undefined

Savršen spoj suprotnosti za sve koji ne žele proći nezamijećeno

Motivirana estetikom slavnih umjetnika, predstavlja kolekciju kojom prevladavaju 3d aplikacije cvijeća u zelenoj, crnoj, bordo i oker boji.  Po običaju, cijela kolekcija kreirana je iz najfinijih materijala svile, čipke , vune i baršuna  koji garantiraju jedinstvenost i primijećenost.

undefined

Dizajnerice zaigrano spaja suprotnosti - mekane i tvrde materijale te čipku i transparentne materijale, a kombinacijom čipke, tila, volana i trake nastaju prava umjetnička djela. Na prvi pogled se vidi kako je Stehlik predano radila na svakom odjevnom predmetu, posvećujući posebnu pažnju detaljima u želji da svaki komad bude savršen. Cijelu glamuroznu priču zaokružuju upečatljivi uzorci u kombinaciji s 3D cvjetovima te ručno vezeni Swarovski kristali koji naglašavaju iznimnu senzualnost oversized kaputa.

undefined

„Ženstvene siluete uz bogate teksture, cvjetno aplicirani detalji u stilu visoke mode i pomalo netipičan zagasitiji kolorit imaju za ulogu svaku moju klijenticu učiniti još ljepšom, posebnijom i hrabrijom“.

 undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

PHOTO: Ana Lorencin Buljan
Model: Sara Dilber/ Daisy Vitasovic ( Tijara model management)
MUA: Klara Sosic
Hair: Pjerika

Autor: Press