Summer editorial by Nisa Design

Summer editorial by Nisa Design

Nisa design je brand riječke dizajnerice i scenografkinje Nise Hrvatin Petrović, vlasnice obrta za proizvodnju i usluge NISA. Nisa design obuhvaća ponudu nakita - ogrlice, prstene, broševe i naušnice, te kućanske proizvode - satove i podmetače. Linija nosi naziv „Space shapes“, a nastala je stvaranjem diplomskog rada - predstave Mali princ za koju Nisa potpisuje režiju i vizualni identitet. 

undefined

Svojim nas brendom Nisa design uvodi u jedan drugačiji svijet, drugačiji svemir. Otvara nam vrata svoje mašte, istovremeno nas tjerajući da se igramo s vlastitom.

Njezina linija proizvoda ''Space shapes'' je nastala moduliranjem fotografija iz prirode, a svaki svemirski oblik predstavlja jedan od planeta na koji stiže Mali princ. 

undefined

Svijet Nisa Designa je intiman svijet, svijet koji se obraća svakom pojedincu osobno. Na način koji je samo njemu razumljiv, samo njemu značajan. Jer samo se srcem dobro vidi. Bitno je očima nevidljivo.

Do sada su Nisini proizvodi izlagani na mnogim grupnim izložbama diljem Hrvatske. Njezine proizvode možete kupiti u BuRa design Storu u Rijeci te na facebook stranici NISA DESIGN i instagram profilu nisadesign.hr, a uskoro i na web stranici www.nisadesign.hr.

undefined

Ovaj mjesec traje akcija na nakit od 20 posto na gotove ogrlice, prstene i broševe.

Summer editorial pred vama potpisuju make up by Daniel Domika u suradnji sa Ivom Znaor, a modeli su Vito Vrdoljak i Danon Vrlić te Iva Frankić.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Autor: Extravagant
Foto: Iva Znaor