Snimili smo kampanju za 4. Extravagant galu!

Snimili smo kampanju za 4. Extravagant galu!

Pripreme za četvrto izdanje modne manifestacije Extravagant gala u punom su jeku. Ove će godine sve biti još zanimljivije i bolje, jer Galom obilježavamo punih 15 godina emitiranja.  Kao i do sada, modnu ćemo pistu postaviti u Guvernerovu palaču u kojoj je snimljena i najavna kampanja. Usuđujemo se reći, najposebnija do sada, jer fotografije potpisuje talentirani Filip Gržinčić - kojem je, kako sam kaže, ovo snimanje bio pravi gušt.

undefined

Dok čekamo njegove fotografije, predstavljamo vam mali sneak peek u kampanju koja će u svojoj svojoj ljepoti službeno biti predstavljena u petak, 21. rujna.

undefined

Našim modelima Filip je "zakuhao" ozbiljan posao: borili su se s rogovima, padali su satovi, sviralo se, dimilo... a sve u suradnji sa Pomorskim i povijesnim muzejem Hrvatskog primorja i na rekvizitima koje su nam ustupili iz HNK Ivana pl. Zajca. 

undefined

Svoj je pečat cijeloj priči dala bajkovita haljina s potpisom Linde Lukežić te cipele iz Massa, a da se frizura i make up dobro uklope u cijelu priču pobrinule su se Iva Berišić i Ana Mikulec.

undefined

A uz prelijepu Anu Lešić iz Tijara model mamagementa, na fotografijama ćemo vidjeti i Ivana Jurkovića, sina Vivian i Damira koji su uz nas od samih početaka ove modne manifestacije. 

undefined

Dok s nestrpljenjem čekamo službene fotografije, sa sigurnošću možemo reći samo jedno – na snimanju je bilo i te kako zabavno.

undefined

Ovogodišnja Extravagant gala održat će se 8. listopada, a vidjet ćemo petnaest ekstravagantnih kreacija najpoznatijih domaćih dizajnera – za velikih 15 godina Extravaganta.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefinedAutor i foto: Extravagant