Romantika i proljeće u novoj kampanji Diane Viljevac

Romantika i proljeće u novoj kampanji Diane Viljevac

Proljeće je vrijeme kada romantika najviše oživljava, a upravo romantika je lajtmotiv nove kolekcije haljina dizajnerice Diane Viljevac.

Haljina je uvijek bila okosnica svake kolekcije, tako i u ovoj. Riječ je o haljinama idealnim za dnevne i večernje prigode, pročišćenog dizajna, koje su istovremeno i klasične i modrene.

undefined

Koloristički, kolekcijom prevladavaju boje svjetlijih i umirujućih nijansi naglašavajući tako ljepotu samih haljina.

undefined

Kao i uvijek, dizajnerica je inspiraciju pronašla u ženama i njihovim svakodnevnim navikama. Kod svake kolekcije polazi od sebe jer zna da sve žene uvijek žele da im haljina laska figuri, a da su ujedno udobne i elegantne. Kolekcija je izrazito ženstvena, u njoj se isprepliću aktualni trendovi, ali na klasičan način.

undefined

Haljinama ove dizajnerice, žene se uvijek vraćaju jer ih mogu nositi u svim prigodama. Haljine su namijenjene prilikama od jutra do večeri.

undefined

Novost kod dizajnerice je da svoje kolekcije više ne predstavlja po sezonama proljeće/ljeto i jesen/zima, već svakih mjesec dana predstavlja novu kolekciju. Klijentice su oduševljene tim načinom rada i pokazalo se kao pozitivan pomak koji je atipičan za dizajnere.

undefined

Kolekcija je dostupna u showroomu na adresi Šenoina 11,2 kat ili putem web shopa: www.dianaviljevac.com

undefined

undefined

undefined

undefined

Foto/gif: Karmen Poznić

Model: Paula B (Relatum Model Agency)

Make up: Matea Beranek

Hair: Lidija Štokić (Hairvetica)