Pret-a-porter kolekcija Roberta Severa: Ljubica

Pret-a-porter kolekcija Roberta Severa: Ljubica

Već tradicionalno, kao uvod u novu modnu sezonu i prije početka jeseni poznati hrvatski brend donosi novu kolekciju pod imenom „LJUBICA“. Ovu pret-a-porter kolekciju čini dvadesetak odjevnih kombinacija koje su kao i uvijek  kompletirane nakitom i modnim detaljima  u total look.

 undefined

 Lookbook nove kolekcije vrlo je suvremenih i pristupačnih vizuala, te tako brand još jednom nastavlja svoju stilsku priču u kojoj inzistira na suvremenom, ženstvenom i chic izričaju.

Profinjena, ženstvena, ležerna i chic odjeća stvorena je za prve jesenske dane –od svakodnevne odjeće za posao pa do odjeće za izlaske i posebne prigode. U ovoj kolekciji koristili smo široku paletu materijala, od nježne čipke, vune i pamuka, preko stonewashed jeansa pa sve do umjetnog krzna koje smo koristili u našem novom „must have“ artiklu- bunda „Jacky“. Lepršave viskoze slagane su patchwork sistemom s detaljima našivene čipke u raskošne plisirane kreacije, poput suknja „Anastasija“ ili haljine „Iris“. Od modnih dodataka predstavljamo novu seriju kruna, kao i nove varijante naših poznatih kapa „Moskovljanka“  koja je ovog puta izrađena od floralnog vunenog materijala.

undefined

Uvijek osluškujemo potrebe i želje naših klijentica i nastojimo im ugoditi kroz rad našeg brada. Najbitnije nam je da se u našim kreacijama žene osjećaju ženstveno, opušteno i sigurno u sebe- i ponosni smo da im to i možemo omogućiti i ovom kolekcijom. Nastavno na stilski smjer branda- suvremenu odjeću s romantičnim i ženstvenim detaljima-izradili smo ovu kolekciju koja ženama- osim estetike pruža i tako bitan element udobnosti i ugode, ali i mogućnost da izgledaju profinjeno i chic tijekom cijelog dana. Odjeća koju stvaramo pogodna je kombiniranja, tako da je njena uloga prije svega praktična. Ovaj tip kolekcije idealan je u prijelaznim danima kada želimo i dalje zadržati ležernost a pritom svoj dnevni look oplemeniti jesenskim bojama i tonovima . “ –ističe Robert Sever.

 undefined

Kreativni modni tim koji stoji iza vizuala ove kolekcije su renomirani suradnici RS branda-fotograf Marko Grubišić, make up artisti Nika Žlof  i Marko Tolić ,dok je produkciju snimanja preuzeo Slobodan Velicki. U ulozi zaštitnih lica nalaze se muze Robert Sever branda Iva Marušić kao i Ana Stanković ,  iz Talia models. Cjelokupni styling Lookbooka zaokružen je obućom iz "Högl" asortimana.

 undefined

 undefined

Sve kreacije dostupne su u Robert Sever Showroomu Vlaška 78.

undefined

undefined

undefined

undefined

Autor i foto: Promo