Pred vama je novi Moda.hr lookbook hrvatskih modnih dizajnera!

Pred vama je novi Moda.hr lookbook hrvatskih modnih dizajnera!

Pred vama je novi Moda.hr lookbook hrvatskih modnih dizajnera u kojemu je 43 dizajnerskih modnih imena kroz 'signature' model aktualnih kolekcija predstavilo svoj pomno stvaran i strpljivo građen modni senzibilitet.

undefined
Danidi
www.moda.hr neumorno naglašava kako je hrvatski modni dizajn kvalitetan, aktualan i zanimljiv.
Tradicionalan Lookbook hrvatskih modnih dizajnera već sezonama služi kao potvrda te teze i osigurava platformu za promociju hrvatskog dizajna. Platforma koja jednaku šansu nudi već dobro poznatim i etabliranim dizajnerima kao i svježim imenima domaće modne scene, onima čije vrijeme tek dolazi i kojima je ovaj projekt prva prilika da se predstave većem tržištu. 

undefined
Andy's
"Svega prije desetak dana bili smo svjedoci potvrde kako trud, rad i odricanje na kraju donesu uspijeh i priznanje. Hrvatski modni dizajn u svim svojim oblicima od starta je odan  spominjanoj devizi. No željeni rezultati ne stižu ili stižu neujednačeno, premalo i presporo što mnoge stavlja u poziciju da proispituju ispravnost svojih odluka i s pravom se pitaju da li je karijera u hrvatskom modnom dizajnu možda bila kriva odluka. Recentni događaji su nam isto tako pokazali kako spominjani trud, rad i odricanje nisu dovoljni i kako treba 'to još nešto'. 'To još nešto' je zajedništvo i podrška što hrvatskom modnom dizajnu nedvojbeno fali. Mislim i siguran sam kako su nam nedavni sportski uspjesi pokazali put kojim hrvatski modni dizajn treba ići, te kako u budućnosti zajedništvo i podrška neće izostati.'' , govori voditelj projekta Moda.hr, Tomislav Perić.

undefined
Elfs
Moda.hr lookbook donosi opsežan pregled rada hrvatskih modnih dizajnera i brendova. Svi oni stvaraju unikatne i kvalitetne modele namijenjene brojnim prilikama, ali i različitim individualnim stilovima, a zahvaljujući interesu čitateljica koje ga svake sezone pomno prate, Moda.hr lookbook postao je idealan način prezentacije dizajnerskog rada velikom broju potencijalnih klijenata.

undefined
Galerija boja
undefined

Image Hadad

undefined

Karaka

undefined

Kerefeke

undefined

LAARDESIGN

undefined

MALAGBAG

undefined

Natalia Smogor

undefined

Nitoya

undefined

TeMaKu

undefined

TRUE

undefined

Vesna Sposa

TEAM:

FOTOGRAF: Goran Čižmešija
MODELI: Dolores  Dž. (
Belizar Valic Agency), Dora B. (Relatum)
STYLING: 
Marina Abramović
HAIR:  
Frizerski Studio INDESSANGE Hrvatska  
MAKE UP: 
Kasandra DraganićSara AlagićPaula Deković 
PRODUKCIJA: 
Marina Abramović, Tomislav Perić ispred www.moda.hr