Nova kolekcija prelijepih vjenčanih ukrasa za kosu Irene Vučinić

Nova kolekcija prelijepih vjenčanih ukrasa za kosu Irene Vučinić

"U stvaranju vjenčanih dodataka uvijek polazimo od ideje da se svaka žena ima pravo na dan vjenčanja osjećati posebno. Volimo detalje zbog kojih će vjenčane frizure izgledati neodoljivo i omogućiti svakoj mladenki da zablista na najuzbudljiviji dan u životu", rekla je za Extravagant dizajnerica Irena Vučinić o svojoj najnovijoj kolekciji vjenčanih ukrasa za kosu.

undefined

Veći ili manji, dojmljivi ili decentni, detalji su najbolji začin vašeg izgleda koji spajaju sve elemente u jedinstvenu cjelinu. Senzibilnošću žene koja razumije žensku potrebu da u svakoj prilici bude lijepa, poželjna i zapažena, u novoj kolekciji  predstavljamo modele nadahnute raskošnim glamurom nekadašnjih holivudskih diva. 


Metalni sjaj, svjetlucavi kamenčići i nježni puderasti tonovi, na posebno romantičan način začinili su ovu kolekciju prepunu floralnih motiva i zavodljive ženstvenosti. Bilo da se radi od nježnim valovima, zaglađenoj punđi, mekanoj pletenici ili manje formalnoj frizuri, ukrasi u kosi idealni su elementi za oblikovanje djevojačkog izgleda koji će se lijepo povezati sa svakom vjenčanicom.

undefined

Poseban naglasak je na detaljima u formi elegantnih kruna, cvjetnih vjenčića i češljića za kosu koji će istaknuti posebnost svake djevojke. Ispred objektiva Gorane Blaževac, kao zaštitno lice nove kampanje pozirala je prekrasna Dunja Šaran. Za frizure i make up dostojan svake glamurozne prigode zaslužan je tim frizerskog salona Ritual by Marko Zirdum.

undefined

"Novom kampanjom za proljeće/ljeto 2018. slavimo ljepotu detalja koji su nezaobilazan začin izgledu na dan vjenčanja. Ljepota naših modela postaje vječna u onom trenutku kad ih nose stvarne žene, stvarne mladneke. Zato pri oblikovanju svog izgleda dodajte malo smjelosti i puno osobnosti te tako istaknite ženstvenost ali i stil koji isključuje sve ono već viđeno", savjetuje Irena Vučinić.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined