Nova kampanja Roberta Severa

Nova kampanja Roberta Severa

Robert Sever koji je poznat po svom istančanom pristupu ženskom odijevanju ovih je dana predstavio novu kampanju.


undefined


Rafinirano, elegantno, jako chic i ženstveno, ali prije svega samosvjesno - to je stil koji njeguje muza Roberta Severa. Ona je strastvena u svemu što radi, ona je emancipirana i ona modu koristi kao izraz svojeg karaktera. Fantastična nova Sever kampanja evocira duh nekih prošlih vremena i zaboravljenog “visokog društva” u kojem je odijevanje bilo odraz stava.


undefined


Kolekcija od pregršt dnevnih kombinacija s čime se RS brand najviše i voli baviti, upotpunjena je upečatljivim kaputima u dvije linije – ženskoj i muškoj.


undefined


“Brand koji postoji već 16 godina radim uvijek s puno ljubavi strasti i velikog poštovanja prema ženama. Uvijek se trudim obožavanje žena pokazati kroz svoj rad, stvarajući iskreno i sa smislom, a kako već dugo razmišljam o muškoj estetici odlučio sam kolekciju začiniti i muškim kombinacijama, a riječ je o odjeći koju i sam vrlo rado nosim i koju osobno preferiram – od inspiracije jeansom 90-ih, preko vojničkih kaputa, jednostavnih košulja i sportskih majici”, otkriva mali dio svoje nove modne priče koju predstavlja novom kampanjom. Odjeća prepoznata kao romantična, chic poslastica koja ispunjava potrebe moderne žene i muškarca i ove je sezone nastavak ideje koju poznati dizajner ima o tome kako suvremeni ljudi izgledaju, a dosljedan je ostao i u osmišljavanju imena kolekcija. Kako su sve RS kolekcije inspirirane stvarnim ženama i nakon što je prošle zime bila jedno od zaštitnih lica kampanje, ovo jesensko - zimsko izdanje Severovih modnih majstorija dobilo je ime po njegovoj prijateljici Kristini Bangouri.

 

undefined


 

Foto: Marko Grubišić

Modeli: Iva Marušić i Ana Stanković (Talia Models) i Filip Lazov

Make up: Nika Žlof

Produkcija: Slobodan Velicki