Nova eNVy room bridal kampanja vraća nas u 90-e i eru supermodela!

Nova eNVy room bridal kampanja vraća nas u 90-e i eru supermodela!

Nakon niza atraktivnih lokacija i dalekih zemalja eNVy room predstavlja minimalističku kampanju u kojoj je osnovni fokus na haljini i ljepoti žene.


undefined


Uz pomalo filmski pristup zadanoj bridal temi eNVy room nas vraća u 90-e i eru supermodela, vrhunca ženstvenosti, oblina i modne fotografije. Zaštitno lice bridal kampanje je Vesna Parčina, djevojka koja je dugi niz godina nosila eNVy room na pistama i koja spada u grupu najistaknutijih modela hrvatske modne scene.


undefined


„Dok smo razmišljali o odabranoj inspiraciji, pa tako i o Cindy, Naomi, Christy itd., dobu kada su manekenke bile zanosne ljepotice i kada su se slavile obline i senzualnost, Vesna nam je odmah došla u misli kao zaštitno lice ove kampanje.“, rekli su Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, dečki iz eNVy rooma.


undefined


Prateći temu nova kolekcija vjenčanica je pročišćena i minimalistička. Bijele haljine, kako ih dečki iz eNVy rooma vole zvati, svakako nisu nešto što često možemo vidjeti na našem tržištu. Lagane, jednostavne i ležerne bijele haljine su i ove sezone okosnica eNVy room rukopisa koji već dugi niz sezona usrećuje sve više mladenki željnih nečeg drugačijeg. 


undefined


Slip haljine golih leđa izrađene od mreže, obasute sitnim cvjetovima te one izrađene od mekih svilenih listića navest će svaku mladenku da nesmetano provede večer plešući sa svojim najdražima. Tu su i elegantne haljine koje prate liniju tijela, no s malim pomakom u vidu neočekivanih džepova te raskošne krinoline od super lagane svilene organze kombinirane s filigranskom čipkom. 


undefined


Novitet ove kolekcije svakako je model 2 u 1 – transparentna vjenčanica s volanima izrađena od tila obasutog točkicama nošena preko svilenog slip modela popularnog u 90-ima. Skidanjem transparentne haljine od tila mladenka dobiva odličnu eNVyroomovsku zamjenu već pomalo zaboravljene haljine za nakon ponoći. 


undefined


U novoj kolekciji se nalazi i prekrasan predimenzionirani kaput s dominantnom kragnom za zimska vjenčanja. 


undefined
undefined


Crno bijele fotografije potpisuje Marko Grubšić, šminku Sanja Agić Ex Juričić, a kosu Draška Topić Hairdresser.
Prodajne cijene vjenčanica rađenih po mjeri su od 6000 do 10000 kuna, a uz gotovinski popust odobrava se 10% popusta.
Svi modeli iz nove eNVy room kolekcije mogu se probati u eNVy room showroomu uz prethodnu rezervaciju termina na broj telefona 099 23 22 939