Neki novi klinci preuzeli ELFS

Neki novi klinci preuzeli ELFS

Nakon spektakularne revije u čarobnom Botaničkom vrtu, modni dvojac ELFS ne prestaje s iznenađenjima, ali ni s modnim novitetima! Dolaskom toplijih dana, kucnuo je čas i za lansiranje njihove casual linije! Pod redateljskom palicom fotografa Danijela Galića, sportskim kombinacijama upotpunjenim tenisicama nastalim pod stručnom vizijom Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića, ispred objektiva su se našli neki novi klinci! 

undefined

Nova lica na hrvatskoj modnoj sceni definitivno su Fran Pujas i Ivana Vukušić koji su svojim stavom najbolje dočarali duh mnogima omiljenog brenda. 
 
Koliko dečki paze na detalje, dokazuje i posve drukčiji pristup kada je u pitanju modni editorijal. U korak sa svjetskim trendovima, Fran i Ivana pokazuju  sve novitete koji će, uvjereni smo - vrlo brzo svoje mjesto pod suncem pronaći u ormarima brojnih hrvatskih trendsetera! 

undefined

Kada bi ovu novu liniju opisali epitetima, to bi zvučalo otprilike ovako! Urbano, popularno i trendi! 

"Ovoga puta smo kombinirali naše prepoznatljive majice, ove sezone upotpunjene novim motivom - s trendi poderanim traperom. Kolekcija je uistinu za svakoga i nosiva u svako doba dana - istaknuo je dizajner Aleksandar Šekuljica.

undefined

"Mi u Elfsu se uvijek trudimo ići korak naprijed, pa tako i upotpunjujemo našu ponudu. Ovoga puta to su trendi čarape koje ste, siguran sam, mogli vidjeti i na svjetskoj kremi showbizza. Na ovome ne mislimo stati.  - zaključio je Ivan Tandarić.

undefined

Ali to nije sve! Kako bi Fran i Ivana zasjali u najboljem izdanju, pobrinula se vizažistica Nabilah Harron - djevojka koja je već odavno zapela za oko poznatom modnom dvojcu - u što smo se uvjerili i na njihovim društvenim mrežama, kao i na posljednjoj reviji ! Da bi svaka vlas bila na svom mjestu, pobrinuo se mladi i talentirani Marko Constantini.

undefined

Sudeći po prvom pogledu na ovu neodoljivu modnu priču - ako želite usmjerite sve poglede u svom smjeru - jasno je za koji domaći potpis se morate opredijeliti!

undefined
 
Kolekcija je dostupna u ELFS dućanima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Mostaru, Frankfurtu te web shopu www.elfs.hr.