Modna bajka Diane Viljevac za najljepši dan svake mladenke

Modna bajka Diane Viljevac za najljepši dan svake mladenke

Dan vjenčanja najiščekivaniji je dan za sve mladenke, no jednako tako ponekad i najstresniji, jer pronaći haljinu iz snova nije uvijek lako i jednostavno.

undefined

Rješenje donosi Diana Viljevac, dizajnerica poznata po maštovitim kreacijama namijenjenima snažnim i samopouzdanim djevojkama i ženama, koja je predstavila bridal lookbook  s čak dvanaest novih modela vjenčanica. Osim novih modela i krojeva, kaže dizajnerica, svakom je haljinom željela iznijeti drugačiju modnu priču, od boje i kroja do materijala:

 undefined

„Željela sam osmisliti što više modela kako bi svaka klijentica mogla pronaći model koji najviše odgovara kako njenom stasu, tako i viziji koju je imala. Svatko od nas želi biti jedinstven i poseban, posebno na ovako poseban dan dan, stoga smo nastojali što je više moguće izaći svakoj mladenki u susret. Svi naši uzorci su izloženi u showroomu te se po njima izrađuju vjenčanice po mjeri, a moguće su i preinake u otvaranju ili zatvaranju leđa i dekoltea, promjeni duljine rukava te mijenjanje boje vjenčanice. Vjerujem i nadam se da će ovi modeli pronaći put do mnogih srca i izazvati osmijeh na lica“ – poručuje Diana  Viljevac.

undefined

Vjenčanice dolaze u bijeloj, ivory, puderastoj i boji pijeska.

 undefined

Za probu vjenčanica potrebno je rezervirati termin na naše kontakte: mail: info@dianaviljevac.com / broj telefona: 01 5805-772 ili putem naše Facebook stranice.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Foto: Karmen Poznić
Model: Ema kovač
Make up: Simona Antonović
Frizura: Hairvetica