In love with style

In love with style

Romantično Valentinovo inspiriralo nas je za naš novi editorijal, In love with style. Kako spojiti romantiku i stil pitali smo niz poznatih domaćih dizajnerica, a njihove preporuke što odjenuti na najromantičniji dan u godini uz pomoć prelijepih modela Tijara model managementa ovjekovječila je Viviana Lokmer Šulina iz LaVie Studija. Za make up i prelijepe frizure pobrinula se Ana Mikulec iz Studija Anais, a fotografije koje slijede nastale su u romantičnom ambijentu Infinity Caffe & Night Bara na Viškovu.

Što bolje simbolizira ljubav od dominantne crvene, kakva se provlači kroz čitavu kolekciju? Kolekcija "Amor" Showrooma Antonela savršeno se uklopila u nadolazeće Valentinovo. 
"Kreacije su upotpunjene detaljima srca, metalnih zatvarača i volana koji modelima daju razigranost", rekla nam je Antonela Gregorović.

undefined

undefined

undefined

undefined

"U Lusso Couture kolekciji za Valentinovo kombinirala sam crvenu čipku i crvene ruže za što možemo reći da je klasično 'valentinovski', dok dizajn nije nimalo klasičan!", kaže Linda Lukežić.
Lusso Couture haljine imaju svoju već prepoznatljivu liniju obogaćenu svilenim mašnama, kristalima i metallic elementima.

undefined

undefined

undefined

undefined

Milena Kapetanović koja stoji iza poznatog brenda Peperoncina design za Valentinovo je pak odabrala prepoznatljive komade iz svoje proljetne kolekcije. Ovoga puta kao baza je poslužio traper, u kombinaciji s ostalim materijalima. 


undefined

undefined

undefined

Riječka dizajnerica Andrea Anić Dokmanović za Valentinovo predlaže svoje prepoznatljive karirane haljine koje se mogu iskombinirati na razne stilove, uz gležnjače, marte, štikle, čizme, košulje, dolčevite, kožne jakne...
"Koji god stil nosite, ove prekrasne haljine se izvrsno uklapaju, a budući da karirano zaista nikada ne izlazi iz mode, haljine možete nositi tijekom cijele godine", kaže Andrea Anić Dokmanović.

undefined

undefined

undefined

undefined

Kad su je u pitanju make up i frizura, Ana Mikulec iz Studija Anais ističe da ih je za naš editorijal, In love with style, prilagođavala na licu mjesta ovisno o dizajnerskoj odjeći i željama svakog pojedinog dizajnera. Tako imamo romantičnu raspuštenu kosu i valove, ali i punđe, dok je umjesto glamuroznog make upa radije birala nude, nježnije tonove.