Fashion Disorder – Summer Dreams

Fashion Disorder – Summer Dreams

Ljetni zalasci i izlasci sunca mogu biti beskrajna inspiracija i želja da sanjarimo o poznatim horizontima, bijegu u divljinu i neočekivanim pustolovinama. Inspirirana upravo tim vizijama dizajnerica Manuela Lovrenčić osmislila je ljetnu kolekciju ležernih tunika i bluza s neodoljivim dodatcima vezanja, mašni i nabora.


undefined
undefined


Nosiva i jednostavna kolekcija odiše ljetnim šarmom, zadržavajući Fashion Disorder ideje spajanja materijala, igre prozračnih komponenti s gustim materijalima i rezovima u kroju. 
Igra tkanina provedena je kroz kombinacije perforiranog neoprena, vezene čipke, žakarda, svile i popelina. 


undefined
undefined


Kao i prošlog ljeta u ponudi su i festival sandale, ruksaci i torbice ručno izraženi u suradnji sa gospođom Anicom Pucek Đuretić, te je omogućen individualni pristup svakoj klijentici da izabere boje i uzorke za iste po vlastitoj želji.
Ljetna kolekcija sastoji se od dva dijela ponude; casual & coctail – zamišljena kao spoj dnevnih kombinacija i odjeće za coctail dnevna i večernja druženja na otvorenom. U ponudi se nalaze haljine, bomber jakne, tunike, košulje/haljine i bluze. 


undefined


Na ponudu će se tijekom ljeta nadovezivati kimono ogrtači, transparentne haljinice i ljetni baloneri koji će biti multifunkcionalni. 


undefined
undefined
undefined
undefined


Ponude su dostupne online na facebook stranici Fashion Disorder atelier, Instagram profilu, te na Cresu, Salzburgu i Zagrebu.

MUA i model: Petra Džinić