Etna Maar predstavlja novu kampanju - Run Etna Run 18

Etna Maar predstavlja novu kampanju - Run Etna Run 18

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik koja stvara iza modnog brenda Etna Maar svake sezone oduševljava svojim promišljenim dizajnom. Za sezonu proljeće/ljeto 2018. dizajnerica ostaje vjerna svom prepoznatljivom rukopisu, ali svoj dizajn uvijek reinterpretira na nov i inovativan način. Vođena svojom modnom vizijom i filozofijom stvara izrazito nosivu i modernu kolekciju koja će svaka žena zasigurno ove sezone poželjeti u svome ormaru.

undefined undefined

U životu je bitan dobar start. Prvo treba stvoriti jasnu ideju, jer od vizije do cilja dalek je put, potrebna je kondicija, snažna volja i želja, znanje i iskustvo koje će donijeti pravu kvalitetu i kreativnost do svake od Vas.

undefined

Usudite se. Poigrajte se bojama i novim formama. Uživajte u novim kreacijama. Cilj je završiti utrku zadovoljna i snažna. Zato potrčite!

undefined

Kolekcija SS18 izrađena je od lana, pamuka i viskoze, neobičnih zagasitih  tonova  i strukturiranih tkanina i prozračnog pletiva. Krojevi su ležerni  i sportski, a opet ženstveni i neobični u stilu Etna Maar.

 undefined undefined

undefined

Fotografije: Senja Vild

Model: Talia model /Arijana Kvakić

Šminka: Zdenka Mihelj

Lokacija: Sportski objekti Samobor