Etna Maar predstavlja kampanju

Etna Maar predstavlja kampanju "Illumination" jesen/zima 2018./19.

undefined

 

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik koja stvara iza modnog brenda Etna Maar svim poklonicima pomalo mističnog izričaja predstavlja novu kolekciju za sezonu jesen/zima 2018/19. pod nazivom Illumination.

undefined

Dizajnerica ostaje vjerna svom prepoznatljivom rukopisu, al svoj dizajn uvijek reinterpretira na nov i inovativan način. Vođena svojom modnom vizijom i filozofijom stvara izrazito nosivu i modernu kolekciju koja će svaka žena zasigurno ove sezone poželjeti u svome ormaru.

undefined

Snažnim povezivanjem mode s životom još jedan je primjer da dizajnerica svoju inspiraciju uvijek pronalazi u životnim okolnostima koju je okružuju.

undefined

Ovo je priča koja govori o modnom putovanju svake žene koja kao i u životu uvijek nađe i izađe na pravi put.

undefined

 Modnu avanturu, inspiraciju i viziju nove kolekcije svojim riječima ispričat će nam sama dizajnerica:

„Željela sam pokazati bljesak, iluminaciju kreativnosti žene koja je dovoljno zrela i samopouzdana da pređe preko najtežih trenutaka u životu i vrati se svjetlu. Želim da se svaka osoba koja nosi Etna Maar komad prepusti životnim bljeskovima i pronađe jednostavnost i originalnost u svom modnom izričaju. Odabrala sam i vrlo različite materijale – umjetno krzno i kožu, viskozne jerseye, vunu, pamučna pletiva, kao i krojeve, na prvi pogled jednostavne, a opet otvorene tolikim mogućnostima kombiniranja.“

undefined

 Kolekcija je dostupna u Ilici 82/ Zagreb.

undefined

 Fotograf: Franjo Matković

undefined

Model: Gordana Dude – Talia model

undefined

Make Up & Hair: Marijana Gluić

Stilist: Marko Lončar