Dinamična Larie kolekcija ostavlja bez daha!

Dinamična Larie kolekcija ostavlja bez daha!

Ovog proljeća Larie se protivi modnoj monotoniji spajajući suprotnosti. Inspirirana spojem grčke, francuske i egipatske umjetnosti, jedna od najprodavanijih domaćih dizajnerica ponovno prelazi vlastite granice predstavljajući svoju osmu kolekciju koja će sigurno biti must have ovog proljeća.


undefined

undefined


Marina Matić iz sezone u sezonu sama sebi podiže ljestvicu dokazujući kako je samo nebo granica kreativnosti. Svoj stil i osjećaj za modu izbrusila je na zavidnu razinu, a novim kolekcijama iznova pokazuje visoke estetske standarde, ali i svoju strastvenu zaljubljenost prema modi.


undefined


Ako ste, već navikli na visoko postavljene standarde poznate dizajnerice, pomislili da vas više ne može iznenaditi – prevarili ste se! Larie je ponovno uspjela oduševiti i odvući nas u sanjiv svijet protkan romantikom i besprijekornim siluetama. Nova kolekcija kojom vladaju savršena dinamičnost, glamurozna ženstvenost i dašak seksipila zasigurno će biti prava poslastica ovog proljeća za brojne domaće, ali i strane fashionistice.

Savršen spoj suprotnosti za sve koji ne žele proći nezamijećeno.


undefined


Iako je uvijek ispred svog vremena, dizajnerica je pronašla inspiraciju u spoju egipatske, grčke i francuske povijesti. Motivirana estetikom Krete, Mikene, Kleopatre i Marijom Antoanetom, predstavlja kolekciju kojom prevladavaju zlatna, crna i bijela te plava boja. Po običaju, cijela kolekcija kreirana je iz najfinijih materijala lana, pamuka, svile i čipke koji garantiraju jedinstvenost i primijećenost.


undefined


Dizajnerice zaigrano spaja suprotnosti - mekane i tvrde materijale te čipku i lan, a kombinacijom čipke, mreže, tila, volana i trake nastaju prava umjetnička djela. Na prvi pogled se vidi kako je Larie predano radila na svakom odjevnom predmetu, posvećujući posebnu pažnju detaljima u želji da svaki komad bude savršen. Cijelu glamuroznu priču zaokružuju upečatljivi uzorci u kombinaciji s 3D šljokicama, te ručno vezeni Swarovski kristali koji naglašavaju iznimnu senzualnost kolekcije.


undefined


Marina ističe kako žena može biti podjednako elegantna i ženstvena u odijelu kao i u haljini, a to i dokazuje svojim zanimljivim krojevima i raskošnim odijelima koja se uzdižu iznad svih stereotipa.


undefined


Kada se na jednom mjestu okupe pozitivni ljudi puni energije, rad na bilo kojem projektu garantira zavidne rezultate. Za fotografiju je već tradicionalno zadužena Karmen Poznić, a za šminku je zaslužna Nikolina Bobinac. Zasluga savršene frizure prilikom predstavljanja kolekcije pripada Tei Kraševac Furlan iz tima Keune, s kojima Marina surađuje te ostvaruje svaku svoju novu viziju, a za set koji nas je odvukao u pustinjske noći i dočarao nam sanjivost kolekcije je zadužena Marinina sestra, Nikolina Lacković Mandić.


undefined