Becha Design Resort kolekcija inspirirana disco groznicom

Becha Design Resort kolekcija inspirirana disco groznicom

Modna scena već je odavno opsjednuta sedamdesetim i osamdesetim godinama prošloga stoljeća, ali zadarska dizajnerica Božena Bratović Smolić  ove sezone još jasnije kroz dizajn i kampanju „Never Wanted to Dance“, koju potpisuje fotografkinja Karmen Poznić, komunicira duh tog zanimljivog  vremena. 

undefined

Haljine, kombinezoni i odijela s potpisom Becha Design kao stvoreni su za ljetne provode i opuštenu atmosferu koja vlada Mediteranom, a svilene haljine s elementima od tila i perja potrebne su vašem ormaru kako biste nadmašili sami sebe.

undefined

Dizajnerica je  željela kreirati kolekciju koja izgledala elegantno i smiono te  razotkrivajuće. Resort kolekcija inspirirana je disco groznicom što potvrđuju i kreacije poput odijela koja su izvezena zlatnim šljokicama.

undefined
 
Nova kolekcija predstavlja duhovitu, neopterećenu, razigranu modu kakva ona i treba biti, a moderan i kvalitetan dizajn namijenjen je ženama koje su zainteresirane za udobnost, a ipak traže nešto posebno, jedinstveno, odjeću s blistavim detaljima. Iako se kolekcija zove „ Never Wanted to Dance“ ova modna priča potaknut će u vama raspoloženje za zabavu i modnu igru. To je prepoznao i američki Mordant Magazine koji je objavio kampanju u lipanjskom izdanju. Probudite i vi u sebi disco kraljicu!
 
undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Model: Immortal Model Management

Fotografkinja: Karmen Poznić

Autor: Promo