Barbara Filipović zablistala u kolekciji domaćih modnih brendova

Barbara Filipović zablistala u kolekciji domaćih modnih brendova

Predstavljamo vam novu proljetno ljetnu kolekciju 'Merge' brendova DiDizajn i Frajerica Hancrafted Jewelry
Svi znamo da su uz osmijeh, nakit i odjeća dva glavna aduta na svakoj ženi. Vodeći se time, dvije poznate dizajnerice, Ivana Bačelić Sajko koja stoji iza brenda ‘DI Dizajn‘, te Vesna Zadro, osnivačica brenda ‘Frajerica Handcrafted Jewelry‘ prepoznale su važnost detalja te krenule u pothvat osmišljavanja zajedničke kolekcije. Pod nazivom ‘Merge’ ekskluzivno vam predstavljamo njihovu novu kolekciju za proljeće/ljeto 2017.


undefined undefined


Ivanina ideja bila je osmisliti nešto drugačiju kampanju, koja se pomalo odmiče od dosadašnjih kolekcija, a Vesnin zadatak bio je pronaći pravu 'Frajericu' koja će dostojno predstavljati njezin nakit. Za zaštitno lice kampanje trebalo je pronaći profinjenu, elegantnu osobu. U toj ulozi sjajno se uklopila poznata Barbara Filipović, koja je, podsjećamo, odabrana za Miss Universe Croatia 2016. godine. Iako pretrpana obvezama, zanosna Barbara prepoznala je važnost nove kolekcije, te pronašla vremena za snimanje kampanje.


undefined undefined


Nova kolekcija Di Dizajna pomalo je kombinacija umjerenosti i sofisticiranosti pomiješana s visokom elegancijom i istančanim ukusom. U novoj kolekciji mogu se pronaći četiri must have komada: hlače, haljina, tunika i kombinezon, za čiju izradu je dizajnerica pomno odabrala sljedeće materijale: svilu, čipku, viskozu i kožu. Na odjevnim komadima prevladavaju crna, zagasito smeđa, crvena i plava boja. Hlače su ukrašene detaljem cifa koji se proteže duž cijele nogavice, dok je nezaobilazan modni detalj čipka dodatak elegantnoj tunici od viskoze. 


undefined undefined


Svilena haljina je jednostavna, lepršava i ugodna, stvorena za proljetne dane. Suprotna tome, u zavidnoj ponudi zasjat će i svečana haljina koja čini zanimljivu kombinaciju čipke i kože, na izgled nespojive nježne i čvrste forme. U novoj kolekciji svoje mjesto pronašao je i kombinezon, nježan i ugodan za nošenje, savršeno skladan za svečanije prigode. Poseban detalj je kožni remen koji u potpunosti ističe siluetu žene.


undefined undefined


Kod brenda nakita 'Frajerica Hancrafted Jewelry' prevladavaju prirodni materijali kao što su lava, polirana lava, koralji, koraljna prašina, bijeli koralji, srebro i čelik. Samu kolekciju čine statement ogrlice i naušnice koje s bojama prirodnih materijala ističu i prirodu same žene, a koje se savršeno uklapaju uz odjevne materijale DI Dizajna.


undefined undefined

Uspješna zajednička kolekcija spoj je dugogodišnjeg iskustva, kreativnosti, zaigranosti detaljima i željom da svaka žena prilikom kombiniranja odjeće i nakita, ima viziju koje boje i materijale uklopiti kako bi to sve skupa izgledalo božanstveno.


undefined undefined

Snimanje nove kolekcije odvilo se u prekrasnom zagrebačkom ateljeu DI Dizajna, koji se nalazi u Vlaškoj 59. U spomenutom ateljeu bit će predstavljena cijela nova kolekcija, koja je od 12.05. dostupna za širu javnost. Za fotografiju je zaslužan Ivan Brezovec, make up potpisuje talentirana Vesna Plivelić a za edtiranje fotografije zaslužna @Ana Kuliš 

undefined undefined
undefined
undefined