BAGGIZ jesen/zima bit će jednostavna, pročišćena i minimalistička!

BAGGIZ jesen/zima bit će jednostavna, pročišćena i minimalistička!

BAGGIZ studio nedavno je predstavio novu kolekciju torbi pod nazivom SIMPLICITY. 


undefined

undefined


Jednostavne, čiste linije i klasičan dizajn upotpunjen zanimljivim detaljima okosnica su Simplicity torbi koje dolaze u dva modela. Oba modela, manji i veći, lišeni su svih nepotrebnih detalja, čime u prvi plan dolazi materijal, oblik i funkcija torbe. Obilježje kolekcije su neobične podesive ručke, koje se prilagođavaju nošenju prema želji i potrebi vlasnice torbe.


undefined

undefined


Kolekcija je namijenjena romantičarkama u duši koje vole pomalo pomaknute modne dodatke. Diskretne ali neobične, minimalističke, ali upečatljive torbe uklopit će se u razne dnevne, poslovne ili večernje kombinacije.


undefined

undefined


Pri odabiru materijala kvaliteta igra glavnu ulogu, pa osim umjetne kože u tri boje; toploj crvenoj, tamno smeđoj i crnoj (krok/lak teksture), velika novost su modeli u potpunosti izrađeni od PLUTA. Materijal od pluta u Hrvatskoj je novitet, iako u svijetu već dugo prevladava trend korištenja pluta u modnoj industriji.


undefined

undefined


Ovaj materijal ima mnoge prednosti, a osim toga on je 100% ekološki prihvatljiv i VEGANSKI proizvod. Pluto je specifičan, potpuno prirodni materijal s puno zanimljivih osobina. Iako su mnogi skeptični jer izgleda krhko, suprotno uvriježenom mišljenju, neće se mrviti niti pucati, jako je izdržljiv i otporan na vodu, mrlje i habanje.


undefined

undefined


BAGGIZ svojom Simplicity kolekcijom daje mali doprinos očuvanju naše planete i poticanju proizvoda i proizvodnje koja ne ostavlja trajne posljedice na naš eko sustav.