Antonelin novi modni editorijal inspiriran je prošlošću sa pogledom na budućnost

Antonelin novi modni editorijal inspiriran je prošlošću sa pogledom na budućnost

Antonela Gregorović, dizajnerica brenda Showroom Antonela predstavlja novu kampanju “All about a girl” za kolekciju jesen/zima 2018/19. Cijela kolekcija od 15 modela biti će predstavljena na nadolazećem modnom događaju Zagreb Fashion Destination, 8.studenog 2018.u Tvornici kulture. 

undefined

Visual kampanje osmislila je sama dizajnerica, inspirirana modernom estetikom ”Divljeg Zapada” predstavljajući kolekciju kao povratak u prošlost sa pogledom na budućnost. Inspiraciju za novi modni editorijal pronašla je u kaubojskom gradiću Roswell, na setu western filma, nedaleko Fužina. Roswell je western gradić nastao prije tri godine za potrebe snimanja filmske trilogije o slavnom indijanskom poglavici  Winnetouu. Kulise inače korištene u vidu turističke ponude ovaj su se put savršeno uklopile u Antonelinu priču. 

undefined

Dizajnerica je i u ovaj stil uspijela unijeti svoj prepoznatljiv potpis elegancije i ženstvenosti. Uzbudljiva kolekcija na oko nespojivih printeva, poput leoparda, kariranog, točkastog i čipkanog zapravo je ultimativna bezvremenska kolekcija prožeta modnim klasicima i interesantnim krojevima košulja i sakoa. Haljine ove kolekcije estetski su dominantne ali i nježne. Antonela se poigrala kontrastima, karirani uzorak omekšala je lepršavom svilenom varijantom, dok je čipka ovog puta izrađena od vune, koja joj daje mekoću i osjećaj topline. 

undefined

Fotografije potpisuje Ana Lorencin Buljan, model  Ania Biritteri, šminka Valentina Štokovac (Le Beauty Mansion), frizura Tedi Krakar (Hair+), cipele Mass shoes, Le Mode i Domino. 

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Autor: Extravagant
Foto: Ana Lorencin Buljan