ALDUK predstavlja romantični lookbook novih vjenčanica u režiji Johna Pavlisha

ALDUK predstavlja romantični lookbook novih vjenčanica u režiji Johna Pavlisha

Upravo na Dan žena, u spomen na štrajk i borbu radnica za bolje uvjete rada u tekstilnoj industriji u New Yorku, poznati modni dizajner Ivan Alduk predstavlja svoj novi lookbook vjenčanica koje na najljepši način slave upravo ženu, svu njenu ljepotu i snagu. Nakon što je početkom veljače očarao novom bridal kampanjom u kojoj je glavna zvijezda bio veliki plišani medo i model azijskog podrijetla, renomirani dizajner sada otkriva pripadajući lookbook snažne, romantične i pomalo mistične, nocturno atmosfere. Fotografije koje neodoljivo podsjećaju na akvarele izvrsno dočaravaju pročišćenu i modernu, ženstvenu notu Alduk vjenčanica u koje se buduće mladenke zaljubljuju već sezonama.

undefined

“Bridal liniju sam pokrenuo sada već davne 2013. godine, ali temelj rada i postulat od kojeg ne odstupam je i dalje isti - ženstvenost, kvaliteta kreativnog razmišljanja u dizajnu te najbolje tkanine kao temelj udobnosti uz minucioznu izradu prema mjerama klijentica uz nekoliko proba kako bi sve bilo savršeno", objašnjava Ivan.

undefined

Slikarska podloga ima izuzetno važnu ulogu u slikanju, a vođen tom idejom dizajner je sam oslikao velika platna za kulisu novog bridal lookbooka u noćne, plavo-crne tonove s elementima cvijeća i ptica. Dokaz je to koliko se pazilo na svakom detalju, ne samo u dizajnu i izradi novih vjenčanica već i u samoj prezentaciji po čemu je ovaj hrvatski modni brend poznat.

undefined

Alduk vjenčanice su postale sinonim za lijepi ručni vez, 3D tkanine i nježne čipke uz razne siluete i krojeve kako bi izvrsno pristajale različitim tipovima građe. Cijene vjenčanica kreću se od 7.000 do 9.500 kuna, a individualni pristup svakoj klijentici omogućava i personalizaciju detalja na odabranom modelu vjenčanice. Vlastiti termin za probu vjenčanica buduće mladenke mogu dogovoriti na mail ivan@alduk.hr ili putem Facebook stranice ALDUK. 

undefined

undefined

undefined

undefined

Fotografija: John Pavlish
Model: Lara Spajić, Talia model
Make-up: TB make UP
Kosa: Studio Marcela