4. Extravagant Gala: 15 vrhunskih dizajnera za 15 godina Extravaganta

4. Extravagant Gala: 15 vrhunskih dizajnera za 15 godina Extravaganta

Četvrtim izdanjem modne manifestacije Extravagant Gala, lifestyle emisija Extravagant obilježit će velikih 15 godina emitiranja i uspješan rad istoimenog web portala.

undefined

Najavna kampanja snimljena je u jednom od najljepših riječkih interijera – u atriju Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja poznatijem kao Guvernerova palača, dok fotografije potpisuje poznati riječki fotograf Filip Gržinčić

Svoj je pečat cijeloj priči dala bajkovita haljina s potpisom Linde Lukežić te cipele iz Massa, a da se frizura i make up dobro uklope u cijelu priču pobrinule su se Iva Berišić i Ana Mikulec.

undefined

Uz prelijepu Anu Lešić iz Tijara model mamagementa, na fotografijama možemo vidjeti i Ivana Jurkovića.

Extravagant Gala održava se 8.10.2018. godine s početkom u 19 sati. Ovoga puta predstavit će se petnaest najpoznatijih hrvatskih dizajnera, svaki s po jednom ekstravagantnom haljinom: Juraj Zigman, Matija Vuica, Lei Lou by Alex Dojčinović, Boris Pavlin, Envy room, Elfs, Boudoir, Alduk, Bite My Style by Zoran Aragović, Peperoncina design, Hero 4 Heroes, Showroom Antonela, Andy`s, Hippy Garden i Lusso Couture by Linda Lukežić

Ekstravagantnu večer će zaokružiti nastup Damira Kedže.

undefined

Generalni pokrovitelj manifestacije je Estetski centar Eternity, a sav prihod od ulaznica i ove je godine namjenjen Odjelu neonatologije riječkog KBC-a.

undefined

undefined

undefined

undefinedAutor: Extravagant
Foto: Filip Gržinčić