Tri godine Studija Anais: Od suza na početku do velikog slavlja

Tri godine Studija Anais: Od suza na početku do velikog slavlja

Studio Anais ove godine slavi svoj treći rođendan, a tim povodom 6. rujna na rasporedu je i veliko rođendansko slavlje s afterpartyjem u Infinityju. Povodom rođendan razgovarali smo s vlasnicom Studija Anais, Anom Mikulec, koja se za nas prisjetila kako je to bilo prvih dana u studiju.

undefined

1. Studio Anais ovih danas slavi rođendan. Možete li se za nas prisjetiti početaka?
Studio Anais slavi treći rođendan od otvorenja na Viškovu, a sveukupno je prošlo šest godina. Vjerujem da je svima početak bio težak, pa tako i meni. Sjećam se prvih dana u salonu koje sam provela plačući i u uščekivanju da posao krene i ljudi prepoznaju moju ljubav i strast prema tom poslu. Upravo je baš Extravagant napravio prekretnicu kada smo snimili prvi editorijal.

undefined

2. Što sve danas Studio Anais nudi?
Danas Studio Anais u svojoj ponudi ima frizerski studio, studio za nokte "Fairydust", studio "Boom" koji se brine o vašim trepavicama, make up studio i uređivanje i održavanje obrva te pedikuru.

undefined

3. Na što ste najponosniji u dosadašnjem radu?
Najponosnija sam na veliku količinu klijenata koji dugi niz godina vjeruju u moj rad, na suradnje na velikim projektima kao što su Cro a Porter, Matija Vuica i razne druge revije. Ponosna sam na svoj tim cura koje su iz mene i sa mnom. Hvala Tea, Anita, Sanja... A isto tako ponosim se i curama koje su bile dio našeg tima a sada su samostalne: hvala Zorana, Marina, Andreja.
Ali moj najveći ponos je moj sin koji slijedi moj put i već je sada uspješan frizer.

undefined

4. Kakvi su planovi za budućnost?
Sama za sebe mogu reći da sam poduzetna tako da uvijek imam neke planove. Koji je moj cilj nisam spremna otkriti, ali svakako namjeravam rasti.

undefined

5. Za one koji još ne znaju, gdje vas mogu naći i kako rezervirati svoj termin?
Nalazimo se na Viškovu, na adresi Viškovo 124C. Termin se može rezervirati putem Facebook stranice ili na broj telefona 099 290 5533 te 051 256 329.

undefined

Autor: Extravagant
Foto: Facebook/Studio Anais