Trajni make up u Beauty Futuri, za prirodnu ljepotu

Trajni make up u Beauty Futuri, za prirodnu ljepotu

Trajni make up iz godine u godinu postaje sve traženiji tretman, kojim se prekrivaju eventualne nepravilnosti ili pak dodatno naglašava ljepota. U studiju Beauty Futura naglasak stavljaju upravo na permanentni make up.

"Obrve, dlačice, sjenčanje, eye liner, usne, areole kod žena koje su zbog bolesti podvrgnute operaciji dojki, ožiljci i iscrtavanje skalpa kada se kosa počinje prorjeđivati ili je u potpunosti nema - sve je to moguće iscrtati trajnim make upom", pojasnila nam je Dijana Šnjarić Šalajić, vlasnica Beauty Future. 

Dok su se nekad najviše iscrtavale obrve, danas pravila nema - iscrtava se sve, od eye linera, preko sjenčanja kapaka do usnica, a trajnost permanentnog make upa u pravilu je od jedne do čak pet godina. Pigment s vremenom postepeno blijedi, sve dok ne dođe do prirodne boje kože. Boja koja se tijekom tretmana primjenjuje je potpuno sigurna te je mogu koristiti svi, uključujući trudnice i osobe koje su podvrgnute kemoterapiji. 

Tretman je, kako ističe vlasnica Beauty Future, potpuno siguran, a krajnji je cilj prirodan izgled.

"Naglasak je na prirodnosti, poanta trajnog make upa nije da se iz aviona vidi da ste našminkani, nego da iscrtane obrve, usne izgledaju doista kao da su vaše, prirodne", pojašnjava Dijana Šnjarić Šalajić.

Cijena japanskog iscrtavanja obrva je 700, a iscrtavanja usana 1500 kuna, no to nije sve što se nudi u Beauty Futuri.

Nokti, ekstenzije trepavica, medicinska masaža - sve to možete pronaći na istoj adresi, Dr. Zdravka Kučića 50., na Vežici.Autor: Extravagant
Foto: YT