Top 5 (tekućih) pudera za ljeto

Top 5 (tekućih) pudera za ljeto

Make up u ljetnim mjesecima ima posebno težak zadatak - izboriti se s visokim temperaturama, znojem, kapljicama vode ili mora... Nije lako i ne može to svatko. Osim toga, koža ljeti ne reagira na kozmetiku na isti način kao zimi, a uslijed veće izloženosti suncu mijenja se i boja tena te je izraženija potreba za zaštitom.

Stoga smo istražili ponudu tekućih pudera koji se najbolje bore u najtežim uvjetima, a ovo je naš top 5 izbor.

1. Lancôme Teint Idole Ultra Longwear Foundation Stick SPF 21 i Lancôme Teint Idole 24H Longwear Foundation

Možete birati među više od 30 nijansi. Visoki SPF, ali ne i težak osjećaj na koži odlična su kombinacija, osobito ako od svog pudera očekujete zaštitu od sunca i višesatnu izdržljivost. Lancôme Teint Idole Ultra stick odličan je kao back up puder koji ćete uvijek nositi sobom u torbici, a Lancôme Teint Idole 24H Longwear Foundation savršena je podloga za početak dugog, vrućeg dana.

undefined

2. L’Oréal Infallible Pro Matte Foundation

Nije lako pronaći podlogu koja istovremeno savršeno prekriva, izdržljiva je u svim vremenskim uvjetima, ne djeluje umjetno na koži i nije preteška. L’Oréalova Infallible podloga je jednostavno nepogrešiva. I izdržat će 24 sata.

undefined

3. Maybelline SuperStay Full Coverage Foundation

Još jedan tekući puder koji garantira izdržljivost puna 24 sata. Kad kažu SuperStay, iz Maybellinea to doista i misle - bez obzira na temperature kao u pećnici. Kako bi se prilagodili svakoj boji tena na raspolaganju vam je 16 različitih nijansi.

undefined

4. Vichy Fluid Corrective Foundation 16 Hour

Savršeno prekriva sve nesavršenosti, uključujući crvenilo i manje ožiljke - uz to SPF30, hipoalergena, bez parabena i apsolutno savršena za putovanja. Jesmo li spomenuli i da vrlo mala količina daje odlične rezultate?

undefined

5. Revlon Nearly Naked Foundation

Ako tražite laganu podlogu koja će vratiti blistavi sjaj vašem licu, savršeno se prilagoditi vašem tenu i izgledati potpuno prirodno, ne tražite dalje. Uz blag satenski odsjaj, riječ je o laganom i prozračnom tekućem puderu koji će, uz koji potez rumenila ili maskare, biti sve što će vam trebati za odlazak na more.

undefined

BONUS PREPORUKA: L.O.V Perfectitude Aura Glow primer 

Ako želite potpuno izbjeći podloge i pudere, a ipak imati njegovanu i blistavu kožu, Aura Glow primer je ono što vam treba. SPF 15, s anti-wrinkle efektom, ultra laganom formulom s UVA i UVB filterima i dodatnom anti-pollution, anti-oxidation zaštitom, ispravlja fine linije i ostavlja osjećaj čvršće i sjajne kože. Glatki izgled tena je također osiguran zahvaljujući teksturi od marelice, koja odražava svjetlost. Testirali smo ga i u moru. U kombinaciji s rumenilom - savršeno!

undefined

Autor: Extravagant
Foto: Instagram/Facebook