Što se nosi ove jeseni

Što se nosi ove jeseni

Jesen donosi pregršt iznenađenja, a najpoznatiji svjetski brendovi već su otkrili novitete. 

undefined

MAC je tako izbacio Supreme Beam kolekciju, s naglaskom na holografskim bojama Grand Illusion Glossy tekućih ruževa za usne. U prvom su planu i četiri različite Hyper Real tekuće podloge te Iridescent puder u prahu, kao i kistovi iz iste kolekcije.

undefined

Max Factor jesen puna je pak noviteta kojima dominiraju good for your skin sastojci. Napredne formule sadržavaju hijaluronsku kiselinu, ekstrakt krastavca, pčelinji vosak, jojobu I multivitaminski kompleks koji se protežu kroz proizvode. Max Factor Lipfinity Velvet Matte Lipstick – tekući ruž, hidratantne vodootporne formule koja se ne razmazuje i  traje do 24 sata, Miracle Prep Lip Scrub & Moisture, njegujući stik za usne, Illuminating and Hydrating Primer, Miracle Glow Pro Illuminator i Lasting Performance Setting Spray osnova su MF jesenskih noviteta.

undefined

I Catrice je svojim vjernim korisnicima pripremio novu paletu proizvoda, s fokusom na pet trendova: Glow Dewy Glitter – EFFECT², CATRICE pruža različite holo i prizma efekte za savršen sjaj, INSTAready style - sadrži proizvode koji omogućavaju brzi i besprijekoran make-up, BE A PRO  - ujedinjuje sve highlight proizvode te ATHBEAUTY - XXX proven trend fokusiran na proizvode koji mogu podnijeti i najzahtjevnije sportske aktivnosti i STORYtelling koji se odnosi na veliki svijet socijalizacije, globalnu povezanost novih i starih kontakata, na lako širenje priče, stilova i trendova.

undefined

Autor: Extravagant
Foto: Press