Šljokice, sjaj i iščekivanje: Essence reach for the stars glam set

Šljokice, sjaj i iščekivanje: Essence reach for the stars glam set

Šljokice, sjaj i iščekivanje: blagdansko vrijeme godine je uskoro tu i glamura nikad dosta! 
Ovdje je 5 novih proizvoda koji će oduševiti ljubiteljice kozmetike! Ujedinjeni u make-up torbici trendovske kolekcije“reach for the stars glam set” koja sadrži sve što trebaš za sjajan izgled. Njegova ambalaža ga čini idealnim blagdanskim poklonom. 

Glam kit make-up torbica
Prozirna kozmetička torbica sa sjajnim zvijezdama će privući poglede, a odlična je i za putovanja. Idealna veličina za tvoje omiljene kozmetičke dodatke. 

undefined

Glam kit naljepnice za tijelo 
Naljepnice koje se jednostavno nanose i daju sjajan efekt. Motivi su zvijezde, pahulje i blagdanski ukrasi. Možeš ih nanijeti na lice, ruke ili tijelo. 

undefined

Glam kit umjetne trepavice
Prekrasne umjetne trepavice sa šljokicama koje će privlačiti poglede! Jednostavne su za nanošenje i ugodne na kapcima. Uz njih dolazi i ljepilo.

undefined

Glam kit metallic highlighter
Ovaj dodatak je nepogrešiv u svakom glamuroznom looku. Iz tekućeg se pretvara u puder i tako stvara višedimenzionalni efekt na licu ili tijelu. Iznimno pigmentiran, jednostavan za nanošenje i postojan.  

undefined

Glam kit balzam za usne
Njega za usne u prekrasnoj ambalaži: balzam koji mijenja boju ovisno o pH tvoje kože. Ne samo da je lijep, on njeguje usne u hladnim danima.  

undefined

Glam kit gumica za kosu
Predivne sjajne gumice za kosu u crnoj i rozoj boji koje će začiniti svaku novogodišnju frizuru. Možeš ih nositi i kao narukvice. 

undefined

Autor i foto: Press