Poznati make up brand Gosh Copenhagen stigao u Rijeku!

Poznati make up brand Gosh Copenhagen stigao u Rijeku!

Ekskluzivno u Muller trgovinu koju možete pronaći u Zapadnom trgovačkom centru ZTC stigla je nova make up kolekcija poznatog danskog branda Gosh Copenhagen kojeg obožavaju brojne trendseterice u svijetu.

Pristupačne cijene, kvaliteta i dizajn, ovaj su brand svrstali u sam vrh make up svijeta. 


undefined


Gosh Copenhagen kolekcije pružaju vam bogatu paletu boja i jaku pigmentaciju proizvoda, ne sadrže paraben, a posebne su i zato jer nisu testirane na životinjama, dermatološki su ispitane, stoga ih mogu koristiti i žene s jako osjetljivom kožom. U razgovoru a poznatim vizažistom Alenom Ljubićem, koji je službeni vizažist tvrtke Muller, saznali smo da će Gosh Copengagen biti savršen prijatelj svim ženama koje u vrlo kratko vremenu žele postići savršen make up look koji će biti postojan cijeli dan.

"Ponosan sam što ekskluzivno u parfumerijama Muller možete pronaći make up kolekcije poznatog danskog branda Gosh Copenhagen koji već ima svoje vjerne obožavateljice. Stoga me veseli što ćemo dolaskom poznatog branda obogatiti ponudu u našim trgovinama, te našim klijenticama ponuditi još jedan brand koji će biti njihov idealan prijatelj u ljepoti“, izjavio je poznati vizažist.

Poznato je da mnogi poznati vizažisti diljem svijeta koriste make up upravo ovog poznatog branda, stoga nas veseli činjenica da je stigao i u Hrvatsku!
Autor: Extravagant