Održano je veliko otvorenje dubrovačke parfumerije Anabella Beauty Spot

Održano je veliko otvorenje dubrovačke parfumerije Anabella Beauty Spot

U subotu je u Sponzi održano veliko otvorenje Anabella Beauty Spot parfumerije.

Ovoga proljeća na Stradunu otvoren je jedinstveni beauty boutique, koji je sada u srcu sezone dočekao i svoj veliki party.

 undefined

U Sponzi su se okupila brojna imena dubrovačke scene koja su uz pratnju DJ-a istraživala popularne brendove koje parfumerija ima u ponudi.

Riječ je o tri jedinstvena brenda koji se od travnja mogu pronaći na Stradunu – Tom Ford, Jo Malone London i MAC Cosmetics.

Ovi beauty brendovi dobro su poznati svim ljubiteljima kozmetike, a na Stradunu se nalaze na adresi Placa 20, u sklopu parfumerije Anabella Beauty Spot.

 undefined

Osim poznatih Dubrovčana, eventu su prisustvovale i Direktorice tvrtke Orbico Beauty Marina Horvatinec i Gordana Zvonarević, koje stoje iza projekta Anabella.

Obje su izrazile oduševljenje otvorenjem parfumerije u srcu Grada, te popularnošću koje je tako brzo postigla.

„S obzirom da je poznato kako Dubrovkinje imaju istančan ukus, znali smo da će dovođenje luksuznih brendova poput Tom Forda i Jo Malonea biti apsolutni hit.

Riječ je o brendovima koji su trenutno na vrhuncu popularnosti i nalaze se u torbicama svih fashionistica i ljubiteljica kozmetike.

MAC Cosmetics šminka također ima svoje vjerne fanove, tako da smo dodavanjem make-up brenda zaokružili cijelu ponudu. “ – izjavile su Horvatinec i Zvonarević.

 

Podsjetimo kako je Anabella Beauty Spot lanac parfumerija koje se nalaze u Rijeci, Splitu i Dubrovniku te diljem regije.  

Ovo je već drugo dubrovačko prodajno mjesto uz ono postojeće u Centru DOC (Kralja Tomislava 7).

Autor i foto: Press