Novogodišnji make up look? Evo, što savjetuje vizažistica Iva Berišić

Novogodišnji make up look? Evo, što savjetuje vizažistica Iva Berišić

Bliži nam se najglamuroznija noć u godini, novogodišnja noć, kada uz najsavršeniju haljinu želimo i najljepši make up look.

Mnoge žene i djevojke, teže onoj, manje je više. Međutim, kada su blagdani u pitanju, sve je dopušteno. Od glamuroznih i jakih boja, šljokica, glittera, pa sve do zlata i prenaglašenog look-a. Bitno, da smo zadovoljne krajnjim rezultatom.

Za sve one koje još uvijek nisu odlučile kakav novogodišnji make up look žele, donosimo vam prijedlog poznate riječke vizažistice, Ive Berišić.

„Crveni ruž za novogodišnju noć. Najbolji izbor!!! Istaknite oči nanošenjem neke nježne boje na cijeli kapak, a pregib naglasite tamnijim tonovima sjenila ili pak samo dodajte malo svjetlucave prašine. Usta iscrtajte crvenom olovkom i popunite ih, a na sve to nanesite crveni ruž, za nijansu svjetliji od olovke, kako bi usnice dobile punoću. Maskara nanesena u obilnom sloju biti će dovoljna za glamurozan izgled uz namjeran izostanak eyeliner-a koji je već dosadan! Rumenilo neka bude rozih (prirodnijih) tonova. Druga varijanta je da usne ostavimo u nekoj nježnoj neutralnoj boji, kako bi oči dominirale. Sugeriram jači smokey eyes sa zlatnim sjenilom u unutarnjim uglovima očiju. U oba look-a savjetujem dobru postojanu podlogu s kvalitetnim proizvodima kako bi dame mogle plesati cijelu noć bez panike od otapanja šminke“, otkrila nam je Iva koja vam ovim putem želi i sretnu Novu godinu.

 

undefined

 

Fotografije: Joanna Paciorek

Autor: Extravagant