Neodoljivi sjaj glittera na koži

Neodoljivi sjaj glittera na koži

Svjetlucavo, svjetlucavo i ponovo - svjetlucavo! Proljeće pred nama u svakom će smislu biti sjajno, a osobito kad je u pitanju make up, što znači da će i vjerne pratiteljice trendova dobiti priliku doista zasjati u punom sjaju. 

undefined

Pod "sjajnim" mislimo na glitter detalje u svim mogućim oblicima. Glitter pahuljice, raznobojni konfeti ili glitter prašina – različiti glitter pigmenti s Essence potpisom nude sve za uzbudljiv, jedinsteveni look. Svaki glitter samostalno stvara nevjerojatan wow-look, ali u kombinaciji sa ostalim glitter nijansama ili proizvodima, kreiraju prave naglaske. Bez obzira da li je za lice ili tijelo: get your glitter on!

undefined

Za savršeno, uredno i precizno nanošenje bit će vam potreban i silikonski beauty pomagač, tanak i nakrivljen glitter & pigment aplikator istog brenda, uz neizostavan Essence Get your glitter on! glitter primer kao idealnu bazu za nanošenje svih glittera i na lice i na tijelo.

undefined

Kao svjetlucavu točku na i dodat ćemo ovom sjajnom popisu i Get your glitter on! tattoo you tetovaže za tijelo, za posve individualan, nepogrešiv proljetni look.

undefined

Autor: Extravagant