Medicinsko estetski centar Pupa u ožujku sprema iznenađenja

Medicinsko estetski centar Pupa u ožujku sprema iznenađenja

Nakon užurbanog i stresnog radnog tjedna sve što vam treba je malo opuštanja, skupljanja energije i beauty rituala, a mnogima je omiljena riječka oaza upravo za takvo "punjenje baterija" Medicinsko estetski centar Pupa

U ugodnom, opuštajućem prostoru objedinjen je dašak luksuza i glamoura s vrhunskim medicinsko estetskim tretmanima i aparatima po kojima je Pupa jedinstvena i poznata na širem riječkom području.

undefined

Iz bogate ponude Pupa centra izdvajamo vrhunske medicinsko-estetske tretmane i aparate, Dermapen micro Needling, nekirurško oblikovanje tijela Med 2 Contour, Infini MFR & SFR, Reviderm skin peeler mikrodermoambraziju, Kris derma profesionalnu analiza kože lica, aparativnu limfnu drenažu, presoterapiju, solari IPL tretmane i profesionalne tretmane lica.

No to nipošto nije sve: u vrhunskom Pupa centru dostupni su i klasični tretmani poput manikure, pedikure, trajnog laka Shellac, depilacije i slično. 

undefined

Estetski centar PUPA u ožujku otvara svoja vrata sa novim iznenađenjima i u novom ruhu sa novim visoko educiranim kadrom, od sada u suradnji sa dentalno-laserskim studijom KOMADINA, tako da sve  klijentice imaju 10% dodatnog popusta na sve dentalne  i laser usluge.

Sve narudžbe i informacije dostupne su na 098/305102 i  091 7981 535.

Medicinsko - estetski centar Pupa

Miroslava Krleže 3

Telefon: 098 305 102
091 7981535Fotografije: LaVie photo studio

Autor: Extravagant