Magnetic! Lashes! Umjetne trepavice 2.0

Magnetic! Lashes! Umjetne trepavice 2.0

Prekrasne, raskošne i duge trepavice izgledaju nevjerojatno i osiguravaju savršen izgled!

 

Često moramo posegnuti za umjetnim trepavicama kako bismo postigli ovaj učinak.

One dolaze u najrazličitijim inačicama, ali do sada su svi imali jednu zajedničku stvar: ljepilo za trepavice. Srećom, ovaj je problem riješen!


undefined

 

Tijekom prosinca 2018., inovativni essence predstavlja trendovsku kolekciju“ magnetic! lashes! umjetne trepavice 2.0“ koja nudi 6 različitih umjetnih trepavica koje se mogu pričvrstiti na prirodne trepavice pomoću magnetske trake - bez potrebe za ljepilom!

Jednostavno odvojite trepavice, postavite jednu traku iznad gornje linije i drugi dio ispod - magneti će se spojiti kako bi stvorili snažne trepavice koje odgovaraju svim oblicima očiju. Još jedna prednost u usporedbi s prethodnim modelima: one se mogu koristiti više puta.


Kutijica za umjetne trepavice 01 lash boss

Mala kutijica služi za pohranu tri para umjetnih trepavica, Idealna je za spremanje tvojih trepavica nakon nošenja kao i prilikom putovanja.


undefined


Kist za trepavice  01 lashing out 

Kist za trepavice je idealan za odvajanje i češljane trepavica nakon korištenja za idealnu njegu kako bi trajale dulje. Može se koristiti i tijekom nošenja trepavica kako bi im osigurali dodatnu uvijenost i povezali ih s prirodnim trepavicama. 


undefined


Aplikator za trepavice 01 lash-o-holic Potrebno je dosta strpljenja za nanošenje umjetnih trepavica. Ali pomoću ovoga aplikatora isto je lako i jednostavno. Aplikator u obliku pincete zahvaća umjetne trepavice i omogućava ti da ih precizno pričvrstiš na prirodne trepavice.


undefined


Autor i foto: Press


Kolekcija sadrži i neodoljivu kutijica za pohranu trepavica.