L.O.V make up proizvodi za lice koje morate isprobati

L.O.V make up proizvodi za lice koje morate isprobati

Jedan od najvažnijih make up proizvoda svakako je puder. Većina žena je u stalnoj potrazi za onim savršenim, a kod odabira odgovarajućeg važno je obratiti pažnju na boju koja mora biti donekle slična našem tenu, te teksturu koja ne smije biti niti presuha niti premasna.

Danas vam predstavljamo odlične preparate za lice, novog make up branda L.O.V.


LOVtime 18H LONG LASTING FOUNDATION – TEKUĆI PUDER

Tekući puder koji će vašoj koži pružiti baršunasto nježan osjećaj tijekom cijelog dana, savršen mat završetak i besprijekoran ten. U ponudi možete pronaći puder od srednjeg do visokog prekrivanja, a obogaćen je vrijednom hyaluronic kiselinom FILLING SPHERES™, dermatološki je ispitan, sadrži zaštitni faktor 20 i postojan je 18 sati.


undefined


EVENelixir - SERUM FOUNDATION – SERUMSKI PUDER

Jedinstveni serumski puder pruža vam blistav ten tijekom cijelog dana bez osjećaja težine na licu, koža lica je glađa i sjajnija, te ne sadrži ulja. Nakon samo 2 tjedna primjene poboljšana je vlažnost i elastičnosti kože, sitne linije i bore su smanjene, a rezultati su jasno vidljivi nakon samo 4 tjedna primjene. Sadrži zaštitni faktor 20.


undefined


DUAList - 2IN1 POWDER FOUNDATION – KOMPAKTNI PUDER

Kompaktni puder pruža vam luksuzan baršunasti osjećaj na koži, obogaćen je serumom i ceramidom. Pomaže u održavanju prirodne vlažnosti kože, dermatološki je testiran, a sve nijanse su potpuno usklađene s tekućim puderima.


undefined


PERFECTitude - 3IN1 PRIME & FIX SPREJ ZA FISKIRANJE PODLOGE

3U1 primer, fiksator i sprej za osvježenje! Primer omekšava i priprema kožu lica za šminkanje, fiksira šminku za dugotrajni učinak, osvježava, te pruža koži svjež izgled. Obogaćen je s kokosovom vodom i hidratantnim sastojcima. 


undefined