Extravagant Recenzije: L.O.V Fatalmuse Liquid Matte Lipstick

Extravagant Recenzije: L.O.V Fatalmuse Liquid Matte Lipstick

Ovoga tjedna testirale smo L.O.V Fatalmuse Liquid Matte Lipstick, novi ruž s otprije dobro nam znanim potpisom. Testirale smo ga kroz sve dnevne poslovne i privatne obaveze, ručkove, večere i općenito, sve što nosi jedan klasičan dan urbane, zaposlene žene, a sve kako bi zaključile je li to upravo ruž koji nam treba za predstojeće Valentinovo. Dugotrajan, postojan, praktičan i otporan na sve izazove? Evo je li prošao test.

MAJA
Volim kozmetiku L.O.V.

U prvom redu nije preskupa, a doista je kvalitetna. Sve što sam probala je odlično od pudera, do bronzera i highlightera. 

Kada je o ruževima riječ imam svoje dugogodišnje favorite, pa kada sam za recenzirati dobila L.O.V Fatalmuse na prvi pogled nisam bila pretjerano oduševljena. Prva asocijacija kada sam vidjela ambalažu bila je - to je sjajilo... a sjajila osobno ne podnosim na ustima. Naknadno sam pročitala da je riječ o tekućem mat ružu, a to je valjda jedino što podnosim još manje nego sjajila. Do danas.

undefined

Tekući mat ruž Fatalmuse je fantastičan. Nanosi se lagano kao sjajilo, osuši se na usnama, ali nije ljepljiv i suh kao ostali mat ruževi koje sam do sada isprobala. Ustvari ni nemaš neki osjećaj da si našminkan dok se ne pogledaš u ogledalo. I traje satima. Našminkala sam se za vrijeme ručka i jela sam i pila (puno jela i pila :)), navečer otišla na event i opet jela i pila i kad sam došla kući jedva sam ga obrisala. 

Doista zaslužuje svaku pohvalu i osim ove crvene nijanse sigurnoću si ga nabaviti u još nekoliko boja. 

Ako za Valentinovo tražite savršeni crveni ruž onda je to ovaj. Ni pretaman ni presvijetao, dugotrajan i ne osjetite ga na usnama.  Godinama sam vjerna crvenom ružu, jer se uz njega ne moram pretjerano šminkati i gotova sam za pola minute. A sada imam i novog favorita u svojoj kozmetičkoj torbici.

undefined

ADRIANA
Puder, maskara i rumenilo – i to u minimalnim količinama. Tako nekako izgleda moj make up. Na ustima nešto nude, roskasto... tek toliko. Jer, kada sam ja u pitanju, šminkom naglašavam oči, nikako usta. 

Zato mi je crveni ruž uglavnom nepoznanica. Em mislim da mi ne stoji, em je crveni, a ja puno pričam, jedem i pijem pa sve što stavim na usta brzo nestane ili počne izgledati, da prostite, ofucano. Zato sam nevoljko stavila i ovaj, ali L.O.V Fatalmuse je bio veliko iznenađenje. Odmah mi se svidjelo što je mat. Ako već mora biti crveno, nikako mi ne odgovara da još i sjaji. Mat je ok. Mat je majka. Iznenadilo me koliko se lako i lijepo nanosi. Ne isušuje usnice, a traje, traje i traje... I kad misliš da ga više sto posto nema – on je tu. 

undefined

Usporedbe radi, meni ruž obično nestane kroz 30 minuta do sat vremena. L.O.V Fatalmuse je preživio čašu vina poslije ručka, sendvič, poslijepodnevno spavanje, par čaša vina, par kanapea, i večeru. Imala sam ga nekih šest sati. ŠEST SATI. Ne znam, možda je to normalno, ali meni se prvi put dogodilo. Tamo negdje oko 22 sam se pogledala, iznenađena što je crveni prijatelj još tu. A i skroz sam si bila lijepa. Iako... možda je zbog vina ;)

Uglavnom, Love fatal muse od mene ima čistu peticu. S njim ne izgledam polumrtvo. :)

undefined

Evo i nas dvije s eventa s tom šminkom nakon punih 6 sati!

undefined

MARTINA
Moram priznati da nisam veliki obožavatelj ruževa. Zapravo, nisam nikakav obožavatelj ruževa. U svakodnevnoj kombinaciji uvijek naglašavam oči, a na usne nanosim samo sjajilo - i to u posebnim prilikama. Užasno me živcira kad moram paziti kako jedem, pijem (ili se ljubim :D) da mi se sve skupa ne razmaže. S crvenim ruževima pak imam samo loša iskustva: em što nikako ne idu uz moju blijedu put, em što mi se u pravilu za čas izbrišu, ili još gore, ostavljaju ružne tragove na zubima. 

Ipak, u L.O.V kozmetiku sam istinski zaljubljena još od prošloga ljeta kad sam otkrila neke njihove fantastične pudere i highlitere koji su izdržali čak i višesatno kupanje u moru - zato sam odlučila dati priliku i L.O.V Fatalmuseu. Mislim si, ako mene uspiješ pridobiti, onda svaka čast! 

Prvi dojam, jao, zar tako jaka crvena nijansa? Drugi - ajde, bar se nanosi kao sjajilo. Treći - čekaj, je li moguće da meni ovo dobro stoji? 

undefined

Izgleda da prvi dojmovi varaju, jer preživio je punih 7 sati na mojim usnama. Ručak, večeru, poslovne i obiteljske obaveze, čak i znatiželjne dječje prstiće koji su htjeli vidjeti "kako to da si danas tako lijepa". Dakle, moja djeca očito misle kako mi L.O.V Fatalmuse odlično stoji (ili to ili sam inače zaista jako nelijepa). Nećemo sada o nekim drugim dvojbenim beauty odlukama dvogodišnjaka i šestogodišnjakinje.

Ukratko, veliki plus za ambalažu, još veći za mat look, najveći za dugotrajnost i izdržljivost. I još petica iz zalaganja što nije težak ni ljepljiv, pa lako zaboraviš da ga nosiš. Da, L.O.V Fatalmuse je crveni ruž koji bi se čak i meni mogao trajno nastaniti u torbici. A ako ijedan može preživjeti sve izazove Valentinova, to je sigurno on.

undefined

Autor i foto: Extravagant